Freeze horloges uitgegeven door centraal en zuidelijk New York

De Nationale Temperatuur Company in Binghamton, New York heeft een Freeze horloge afgegeven voor late woensdag avond en vroege donderdag vroeg in de ochtend voor een groot deel van centraal en zuidelijk New York, net als de steden van Utica, Oneonta, en Binghamton.

Veel meer foto’s Bekijk alle 2 foto’s

Interessant, wordt de Canadese hoogspanning verwachting om zich te vestigen in de hele regio op woensdagavond, waardoor zeer heldere luchten, zachte winden, en unseasonably interessante temperaturen. Kleine temperaturen kunnen eventueel in veel gebieden vallen onder het vriespunt, vooral in de koudere landelijke valleien precies waar metingen in het verlaagd tot midden 20 zijn haalbaar. Vanwege deze problemen bevriezen, het mogelijk letsel aan overblijvende bloeiende gewassen of groenten is heel superieur. Deze aandoeningen kunnen gewassen en andere gevoelige vegetatie te verwijderen, het plaatsen van een dicht bij de escalerende seizoen. Een veel heter temperaturen worden voorspeld in de vluchtauto weekend als hoge spanning kan nemen reguleren en de temperaturen stijgen tot meer dan normale hoeveelheden.

Klik op op ‘Abonneer om snel updates te krijgen’ eerder genoemde en vul uw e-mail aan te pakken een volledig gratis te verwerven waarschuwen om uw inbox wanneer er een nieuwe korte artikel is onthuld door de Albany Temperatuur Examiner. Je moet onze enthousiasteling op Fb worden en zich aan ons op Twitter. Join onze 24-uurs Reside Klimaat Chat hier vermeld.

ook , neem dan een kijkje op de Countrywide Environmental Information pa ge voor gerelateerde geschreven inhoud.

Category: luxe horloges

Comments are closed.