Fossil Costume Horloges Evalueer: Chronograaf, Analog, Twin-Time

Stunning Experimenten

Fossil Gown Mannen duurt normaal nogal wat stijl technieken, wat veel meer experimentele dan sommige anderen, allen verenigd door de typische doelgroep van het projecteren van ingetogen raffinement. Er zijn geen levendige kleuren in deze een enkele zwarte, bruine en aristocratische champagne wijzerplaten op rond, rechthoekig of-tonneau gevormde situaties leveren de vitale terughoudendheid en klasse wilde voor de chic situatie. Lenen gedachten van superieure sluiten . horlogemakers, Fossil zorgen voor de wijzerplaten van de horloges als een volledig vrije plaats, soms met verrassende eindresultaten

Types

Deze selectie omvat een aantal primaire stammen: chronografen, analoog en twin-time horloges. Zelfs met het variëren van de mogelijkheden, alle items houden een gevoel van ernst die kon ontsnappen, bijvoorbeeld sommige Fossil Activiteit producten. In even rechthoekige en ronde gevormde timers, de functionaliteit blijft beperkt tot de wijzerplaten, hoewel de uiterlijke gebieden, dit soort als de situatie, de armband of de riem, tonen een onmiskenbare streak van terughoudendheid en exquise kalmte.

Heren

Fossil Dress Mannen zijn het meest opmerkelijk voor de kolen zwart en donkerbruin modellen: ze uitdagen een intrigerende en fascinerende gevoel van geheime Deze horloges werken als magneten karakter, leiderschap, of zelfs geslachtsgemeenschap magneten en ze kan een zeer effectieve individualiteit versterker Dames Vrouwen versies bevatten enkele van de meest extravagante horloges in de rendabele markt. Er zijn miniatuur stukken die overeenkomen in een armband als een website link, extra slanke langwerpige timers die zich vastklampen aan een ketting armband, en de prijs-hart gevormd design en stijl, ondersteund door een open up-backlink armband (coronaire hart gevormd one-way links) .

Layout

Op haar hoofd, Fossil Dress is een gewoonlijk geneigd collectie. De array van kleuren is beperkt tot stille tinten, en tal van de horloges sport een vintage kale glimp. Als om te compenseren voor de uiterlijke grote gedrag, het merk geëxperimenteerd met de wijzerplaten, het bouwen van een aantal abnormale composities die geen sprake zal zeker die mensen onder u die op zoek zijn naar originaliteit over alles. Mijn favorieten bestaan ​​uit verschillende twin-tijd stijlen, waar de sleutel uur en minuten vingers zijn verplaatst buiten het centrum.

Coloration

Coloration meeneemt in een vitale functie in Fossil stijlen genieten. Heren selectie introduceert tweekleurige armbanden en gezichten die mix twee bijpassende tinten: grijs en zwart, grijs en blauw, en dus op een enkele kleur vaak het leveren van een rustige achtergrond ideaal voor chic horloges

Materialen en Motion <. / h2>

Twee andere materialen sieren enkele van de veel uitgebreidere varianten: ijzeren platen en diamanten Alle mannen horloges hebben een quartz uurwerk (gecentreerd secondewijzer), gesteund door het handelsmerk 11-jr. (minimale) garantie. Kosten Fossil Gown horloges waarde van $ 65 tot $ honderd vijfentwintig, het grootste deel momenteel ergens ingeprijsd in tussen maar op de uitkijk aanzienlijk extra dure. Betrouwbare eBay-verkopers typisch aanwezig uurwerken voor een bedrag dat maximaal vijftig% lager dan de formele winkelwaarde.

Category: mannen horloges

Comments are closed.