Fossil Activiteit Horloges Overzicht: Chronograaf, Analog, multifunctionele

Fossil Activiteit

Fossil Sport collectie biedt een reeks expressieve horloges ontworpen in een selectie van vormen, kleuren en materialen. Dit is een kosteneffectieve assortiment, de meeste horloges krijgen geprijsd tussen de $ 65 en $ 145, en het appelleert aan een assortiment van voorkeuren. Zo zal het helderder items passen veel meer uitgaande persoonlijkheden, hoewel timers met veel meer grijs op de wijzerplaten zal in goede vorm extra rustige rassen. Beide manier, het belangrijkste effect van het dragen van een Fossil activiteit waarnemen is van onmiskenbaar energie en zelfvertrouwen

Designs

Drie belangrijke categorieën bestaan ​​uit de selectie:. Chronografen, analoge items, en multi -doelgericht horloges. De chronografen betrekken de ooit belangrijke stop werken, de multi-doelgerichte Fossielen hebben een kalender prestatie (datum en dag van de week), en de bescheiden analoge timers slank complicaties neer met een zeer eenvoudige datum.

Heren < / h2>

Heren horloges onderscheiden als de gespierde en veel agressiever timers. Substantiële bezels en goed in kaart gebracht wijzerplaten intensiveren deze kwaliteiten met uit veel te veel reservering Issues herdefiniëren aantal van de horloges:. Tekort aan functies maakt een duidelijke uurwerk, chronografen glimp veel geavanceerder, en zelfs overweldigend. Dames Fossil Activiteit Ladies ‘verblijf afstand van enkele van de spiermassa excessen, en voeg finesse nogal. Ladies ‘selectie blijft experimenteren met stijlen en afmetingen, die een bereik afwezig in de omgekeerde geslacht sectie. Breed gebruik van kristallen biedt een stukje pracht.

Layout

Armbanden Fossil Atletiek biedt een ongewoon assortiment van armbanden. Metallic terug links of stenen in verschillende maten, ontwerpen en disposities creëren keten, muur, of op andere wijze op de uitkijk armbanden, allemaal gestroomlijnde en moderne beïnvloed. Ook al bandjes zijn ook direct beschikbaar, het is echt de armbanden die voegen, denk ik, de extra vleugje raffinement. Ontwerp en stijl < / p> De uurwerken aspect twee situatie stijlen: vierkant en bolvormig. De typische bolvorm is helemaal niets nieuws in de sector check out zowat elke zichzelf respecterende organisatie biedt uitzicht ronde horloges, en de meeste collecties vertrouwen op de traditionele gemeenschappelijke cirkel. Het is de vierkante producten die zullen shock u deze serieus op zoek horloges die kijken naar de omstandigheden trotseren, en hebben hun uitzonderlijke aura. Ik waardeer het plein horloges voor hun originaliteit en de sferische voor hun nonchalant, zelf bepaalde blik. Zoek uit voor de ongewoon microfoon-vormige palmen. Hues Shade vereist structuur prioriteit, zoals het assortiment kan worden geclassificeerd als zowel onbezonnen, rustige, diepe of krachtig in overeenstemming met de kleur van de wijzerplaten of riemen. Heren assortiment telt oranje, geel, grijs, wit, zwart, diep blauw, bordeaux en verschillende voorkeuren en smaken passen. Dames horloges kijken in zachtere, pasteltinten:. Milieuvriendelijk, fluweelachtige oranje en lichtblauw, roze en onervaren Supplies en Motion Fossil Heren activiteit houdt de kosten laag door te werken met goedkope elementen, algemeen roestvrije metalen en silicium. Deze bescheiden materialen leveren drinkwater weerstand (tot 10 ATM) en omsluiten indrukwekkende kwarts bewegingen, die Fossil weer door een 11-kalenderjaar garantie. Kosten

Op basis van de componenten en de complicatie, kan Fossil Activiteit horloges prijskaartje tot $ 145 per stuk, de meer eenvoudige vormen op weg naar 50% die kosten. Chronografen zijn meestal de veel dure versies. Vertrouwde eBay-verkopers bieden timers voor algemeen 50 procent van de retail-kosten.

Category: luxe horloges

Comments are closed.