Florida piloot horloges van vliegtuig als dief steelt van zijn woning

Een piloot van Florida op weg naar huis uit North Carolina besloten te doen maken een flyover van zijn huis op zondag, en was verbaasd door wat hij zag. Piloot David Zehntner terugkeerde woning uit North Carolina en als hij vloog rond zijn Labelle huis zagen een zilveren pick-up truck met een camper op het zittend in zijn oprit. De piloot liet zijn hoogte en cirkelden weer over, alleen om te zien een man wil in de ramen van zijn huis, in overeenstemming met een van Charlotte County Sheriff € ™ s media lancering. David Zehntner sprak met Brian Gillie van Examiner.com op maandag, en verklaarde de feiten van de ongewone diefstal als hij en zijn vrouw zag vanuit zijn vliegtuig honderden meter boven hun huis. â € œWe vloog boven mijn motherâ € ™ s residence op 800 meter en we wonen ongeveer  ¾ van een mijl afstand van haar. We cirkelden over om ons huishouden en mijn vrouw blijkt uit het raam en claims, â € ~ Thereâ € ™ s iemand in onze oprit, â € ™ â € gedefinieerd Zehntner. De ervaren bestuurder verklaarde hij liet de hoogte van zijn Cessna 182 Skyline neer op ongeveer 300 m en begon functionerend een strakke  ¼ mijl cirkel eerder vermeld zijn huis, al hoewel een vreemdeling ging raam tot raam en tuurde naar de vacante huishouden als ze bekeken van eerder genoemde.

Zehntner zegt hij dan gezien als de man hief de trailer, aangesloten op de lichten en tot het naar zijn pick-up truck verslaafd, het uitschakelen op de belangrijkste straat. De piloot vertelde hij vloog met zijn Cessna op ongeveer vijfhonderd m en volgde de dief in de stad van Labelle, vallen hem op een enkel punt. Zehntner meldde hij ironisch weer ingehaald met de dief in de voorkant van de Hendry County Courthouse. Gebruik makend van een bepaalde mobiele telefoon in zijn vliegtuig, Zehntner genaamd wetshandhaving die ontmoetten hem op het gebied luchthaven een korte tijd later. â € œApproximately ongeveer 30 minuten net nadat we geland waren kregen we een telefoon van een helikopterpiloot van het FHP of de Lee County Sheriff, onderzoekende voor een beschrijving van onze aanhangwagen, â € verklaarde Zehntner . Hij nog verklaarde dat bij de indiening van het verslag rechtshandhaving, behaalde hij nog een telefoon van een Charlotte County Sheriff € ™ s afgevaardigde vroeg hem om de gestolen aanhangwagen te leggen. Wat hij didnâ € ™ t weet op dat moment was dat de look voor een collaboratieve harde werk van afgevaardigden van 4 Florida provincies:. Glades, Hendry, Charlotte en Lee Volgens een CCSO media lancering, afgevaardigden gevangen met 2002 de Toyota Tundra en de gestolen karmozijnrode trailer op de I-75 in de nabijheid van mijl marker 153. De bestuurder van de auto of vrachtwagen werd bepaald als negenenvijftig jaar vorige Gary Robert Haines van Stafford, Virginia. Hij werd gearresteerd en gefactureerd met Grand Theft. Het persbericht stelt dat de afgevaardigden vond een geladen geweer en kogels op de vloerplaat van Haines pickup truck. â € œFor de mensen die zeggen dat er nooit een agent rond wanneer je een enkele hebben, Ik moet zeggen dat er waren veel van hen al voor ons, â € gespeld Zehntner door zijn sollicitatiegesprek met Examiner.com. â €, Wij € ™ d als specifieke onze waardering uit voor de snelle beweging en de eenvoud van het omgaan met deze aandoening. Zij [politie] verzorgd het heel effectief en heel rapid.â € Opgelucht naar zijn caravan weer terug, Zehntner zegt hij en zijn echtgenote zijn blijven onder de indruk van de hele beproeving.

â € œDe ironie van het volledige detail is het feit dat een man staat en lijkt te zijn als bij hem in een zeer dicht hoewel hij in een vliegtuig, cirkelen hem in brede daglicht als hij overgaat tot zijn caravan te stelen toen we waren op zoek naar hem, â € verklaarde Zehntner. Als je serieus gefascineerd bij het handhaven op de hoogte van de beste in raar nieuws , Ripleyâ € ™ s Beschouw het of niet! en Guinness Planet documenten, klikt u op de handige knop abonneren op de bovenkant van het verhaal naar e-mail updates ongelooflijk heet van de push krijgen. U mag me misschien ook te verkrijgen op Twitter @ oddnewsbybrian en op Fb op Bizarre en Odd informatie.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.