Flood horloges afgegeven voor veel noordwestelijke Pennsylvania

Kleine stam zal noordwaarts te controleren door middel van de Vallei van Ohio nu, en in de oostelijke Fantastic Meren vanavond en vrijdag. Deep luchtvochtigheid zal noordwaarts schommelen de hele regio laat vanmiddag door vanavond.

Aanvullende Pics Bekijk alle vijf foto

Rain zal splitsen van west naar oost laat vanmiddag, en ga verder door vanavond zwaar vallen op momenten. Er zou zelfs een paar van embedded onweersbuien zijn in het hele gebied. Neerslag bedragen vrijdag vroeg in de ochtend kan een tot twee centimeter in heel aanzienlijk van de plek te krijgen met in het binnenland grotere hoeveelheden mogelijk, vooral in delen waar door onweersbuien herhalen. Deze regen zal op grond die is verzadigd door zware regenval die vorige nacht viel vallen. De aanvullende grote regen zal leiden tot snelle afstroming die kunnen leiden tot overstromingen. Sommige vooruitgang wordt voorspeld op vrijdag als een kille entree veegt via rangeren de verdere vochtigheid uit om onze oost.

Een kouder en onrustig luchtmassa zal het gebied overspoeld vrijdagavond als gevolg van zaterdag brengen dalende temperaturen en af ​​en toe regen en sneeuwbuien naar het gebied. Temperaturen zal normaal goed onder regelmatige vanaf vrijdag door het komende weekend. ——————- Voor klimaat-updates, graphics, en gesprekken, zorg ervoor dat u een bezoek brengen aan en maak deel uit van mijn Facebook-pagina. U kunt ook bepaalde wijk of regionale temperatuur informatie en feiten op eglweather.com.

Category: luxe horloges

Comments are closed.