Flexibiliteit Autosport helemaal klaar om te zetten naar Daytona voor de Rolex 24 weekend

Als we over onze dag-tot-dag leven – functioneren, het deelnemen aan, en woning – we soms vergeten dat onze vrijheid voor alle mensen items doen is afgeschermd door volwassen mannen en vrouwen in uniform die vechten om onze wettelijke rechten te beschermen op slagvelden tientallen talloze mijl afwezig. De veteranen van de de meest recente conflicten in Irak en Afghanistan hebben monumentale offers die in de titel van de Verenigde Staten van de Verenigde Staten, en zijn terwijl de strijd opbrengsten in het buitenland, zijn we geïsoleerd van de slachting die de moderne oorlogsvoering met zich meebrengt, in de relatieve veiligheid van onze huizen. Vaak hebben we zelfs niet herinneren dat we wel hebben troepen in schaadt manier. Freedom Autosport, 1 van de groepen in de IMSA Continental Tire SportsCar Probleem Series, is gewijd aan het helpen eren de mannen en dames van het Amerikaanse leger en de verhoging geld voor de gewonde Marine Semper Fi Fonds. De groep, die een paar Mazda MX-5 velden in de klasse ST, trots mogelijkheden automobilisten die de uitdrukking veteraan in elk element illustreren.

Mark Pombo is het om te beginnen met de veteraan te reizen voor Vrijheid Autosport. Mark was in de Reserve van het Leger in 2003, toen hij werd uitgezonden naar Irak. Hij begon met een onderhoud bataljon en later werkte met de 82nd Airborne. Mark was deel van de aanvankelijk golf van troepen in de oorlog in Irak, en hij was er voor een algehele van 13 maanden.

Voor Mark, het rijden met Liberty Autosport is de fantastische pak. â €, Het is € ™ s verbazingwekkend dat theyâ € ™ re streven om weer hun waardering te geven en te laten zien, â € hij suggereert. â €,, En nu veteranen die komen als onze vrienden hebben iemand die ze kunnen betrekking hebben op. Een onuitgesproken band thereâ € ™ s betreffende heren en vrouwen die overseas.â € geweest

Mark deelt de drijvende verantwoordelijkheden met zijn broer, Mat. â €, Het is € ™ sa blast te duwen en te kunnen kiezen alles wat je gooien op het, â € Mat suggereert van de Mazda MX-vijf. â €, Het is € ™ normaal gesproken een driverâ € ™ s auto s is. De MX-5 is een systeem WEA € ™ re gemeen met, en WEA € ™ ve geweest met Mazda voor de meeste van onze race roeping. Om door te gaan om te racen met hen en houden die traditie rubriek is een ding dat we prijs.Een € Randy Pobst vervoegt Vrijheid Autosport voor de hele periode, mede-besturen van de nummer 26 Mazda MX-5 met terugkerende chauffeur Andrew Carbonell. Pobst was de 1e mens op een SCCA Nationaal Kampioenschap te winnen in een MX-5, en hij heeft een Mazda6 gereden in Milieu Probleem, het nemen van de 2e plek in het kampioenschap 2005-2007. In 2010, Pobst maakte twee optredens met Independence Autosport. â € œIk heb bekeken Andrew rijpen in racen, en Iâ € ™ m erg blij te zijn met deze een solide bijrijder, â € zegt Pobst , de invoering van dat hij reed in tegenstelling tot Carbonella € ™ s vader Alfredo in de jaren tachtig. â €,, In de endurance racerij je een 1-tweetje vereisen, en ik denk zeker dat Andrew waarschijnlijk klaar om onze vooruitzichten voor overwinningen en een kampioenschap boost te zijn. Hea € ™ s bedrag geleid, wijs voor zijn een lange tijd en hea € ™ s quickly.â € Omdat zijn serie debuut met Freedom Autosport, Carbonell een paar overwinningen heeft verworven en acht podiumplaatsen. â €, Het is € ™ s zo heerlijk om weer terug te zijn met Independence Autosport en om de kans om te racen met Randy, â € hebben suggereert Carbonell. â €,, ik € ™ m op zoek vooruit naar het rijden met een persoon van de meest goed-vereerd en favoriete sportactiviteiten automobilisten die er zijn. Ik heb het gevoel dat we een ton uit te voeren voor Mazda dit period.â €

Flexibiliteit Autosport zal ook komen in de nr. 27 Mazda MX-5 bij vondst rondes, met de Amerikaanse Marine veteraan Liam Dwyer samen te werken met Tom Zeer lang. Dwyer, 32, heeft deelgenomen aan SCCA, NASA en klassieke race. In 2013, het Bethesda, Maryland, resident verdiend diverse overwinningen, pole positions en controleren van gegevens. Hij bereikte het allemaal tijdens de wedstrijd met een prothese een traject, het eindresultaat van een IED explosie al door zijn uitzending naar Afghanistan.

Als een oude verdediger van mensen die dienen in de VS gewapende dienst en een promotor van de Hurt Maritieme Semper Fi Fonds, Dwyer is een welkome aanvulling op de bemanning. Hij zal zijn professionele racedebuut maken met een trio van bijeenkomsten: Mazda Raceway Laguna Seca, Monterey, Californië, misschien twee-3, Lime Rock Park, Lakeville, Conn, Kan eventueel 23-24, en Virginia International Raceway, Alton , Va, 22-23 augustus.

â € œIk wens ik had een enorme woordenschat voldoende om mijn enthousiasme en plezier uitleggen voor dit! â € suggereert Dwyer. â €,, ik € ™ m enthousiast over deze mogelijkheid. Liberty Autosport is natuurlijk gericht aan veteranen en het genereren van bepaalde veteranen worden opgevangen op de monitor. Dit ISNA € ™ t waarschijnlijk zonder Mazda, Independence Autosport en Langdurige Highway Racing.â €

Dwyer toegetreden tot de Marine in oktober van 2000, onder invloed aan te melden wanneer hij de informatie over gehoord de bomaanslag op de Amerikaanse Navy destroyer USS Cole. Hij begon boot camp op Parris Island in januari 2001 en werd later aan Irak. Hoewel er, Dwyer was het torentje gunner van een Humvee toen het werd getroffen door een IED. De nog steeds links aspect van zijn hele lichaam werd doorspekt met granaatscherven.

Dwyer hersteld van zijn ongeval en keerde terug naar de civiele dagelijks leven tot een Major hij had gewerkt met een zogenaamde persoon werkdag en verzocht hem aan te melden voor een specifieke groep voor Afghanistan. Dwyer opnieuw aangeworven, en in Kan van 2011 was hij op zoek naar een verbinding in Afghanistan toen hij stapte op een IED. Het trok zijn linkerbeen, en Dwyer ervaren intense ongevallen zijn andere ledematen zo effectief granaatscherven in zijn buik en romp. 4 andere mariniers werden ook gewond bij de explosie.

Nu, Dwyer heeft een prothese die begint eerder vermeld zijn resterende knie, maar dat is niet gestopt hem van het nastreven van de race beroep dat hij begon onmiddellijk na zijn uitzending naar Irak. Dwyer behoudt contact maken met met het koppelingspedaal via een beugel en klittenband, waardoor hij om te racen zonder enige handbediening of aanvullende wijzigingen.

Naast zijn eigen racen, Dwyer wil graag andere betrokken veteranen krijgen,. â € œIk hoop dat ik andere veteranen en geamputeerden kunnen inspireren om eruit te komen en doen dit. Ik hoop dat ik een liaison tussen hen en racen om duidelijk te laten zien dit haalbaar is, â € zegt hij.

Dwyer zal zijn op het moment opener op Daytona Worldwide Raceway met Freedom Autosport, en hij zal de screening en club racen gaan ter voorbereiding van zijn IMSA Continental Tire Sportscar Challenge debuut tijdens bolvormige een paar op Mazda Raceway Laguna Seca, kan eventueel 2-3. Het seizoen gaat van start op vrijdag 24 januari , tijdens een 2,5 uur durende viering van de hoge banking bedrijven van Daytona Worldwide Speedway op een: vijfenveertig uur en zal worden uitgezonden op Fox Sports activiteiten op 06:00

Doorgaan naar worden afgestemd op deze kolom voor de voortzetting van de dekking van de werken-up van de Rolex 24 at Daytona, maar ook diepgaand onderzoek en wonen, de rapportage van de speedway dit weekend. Wees zelfverzekerd in te schrijven op de West Palm Beach front Motorsports Examiner, en houd de monitor van uw favoriete racers. Als je toevallig een motorsport fan, en weet van een viering, arbeidskrachten, of bepaalde persoon u wilt geprofileerde zien, laat het me weten. Ook, zorg ervoor dat u mij volgen op Twitter, en bestudeer mijn inhoud over gemeenschap uitjes, HOAs, verkiezingen, en eetgelegenheden.

Category: mannen horloges

Comments are closed.