Filmster horloges – Bieber koorts en Casio G-Shocks

(Me singing) Ik kreeg Bieber koorts, kreeg ik Bieber koorts, Je verkregen dat Bieber koorts, krijgen dat Bieber koorts. .. mooi niet serieus. Om eerlijk ik heb alleen maar geluisterd naar 1 Justin Bieber muziek en ik een youtube online video van hem te zingen op 10 jaar leeftijd bekeken. De jongen heeft een paar longen en lijkt zelf depricating met een gevoel voor humor, die ik graag, zoals waargenomen in de enorme Bowl Ozzy-Beiber onderscheidend. Als je aandachtig kijken naar de commerciële, de harige kerel in de rug, die lijkt alsof de dwerg uit Chronicles of Narnia, dat is Justin Bieber produceren aangename van zichzelf toen hem gevraagd: ‘Wat is een Bieber? ‘ Hij antwoordt: ‘Ik weet het niet, lijkt een beetje te zijn als een vrouw.’ Hoe dan ook … Justin Beiber is sportief verschillende Casio G-Shocks als te laat. Hij werd lid van een groot team van muzikanten en hip-hop artiesten te doen. En ik zal niet in staat om hem te beschuldigen. Casio G-shocks zijn grote horloges. Ze zijn effectief gemaakt, langdurige (kassa van de Casio G-Shock moeilijke test video clip. Het is echt de aandacht trekken.) En komen in een selectie van soorten en kleuren. U kunt foto’s van Justin Beiber zien met zijn G-schokken in de diavoorstelling om de resterende. De Super Bowl professional is ook op de nog steeds links. Een nog cornier Enorme Bowl commercial voor 2012 moet echt aliens komen naar de aarde en met de vermelding: ‘Beschouw mij aan uw Bieber.’ Da dum Cha …

Category: vrouw horloges

Comments are closed.