Ferrari Challenge extra om de Rolex 24 at Daytona weekend racen tijdschema

De Ferrari Challenge, de langst werkende alleenstaande marquee raceklasse in Noord The ons, is opgenomen in het schema van bijeenkomsten voor de toekomst Rolex 24 At Daytona Weekend op 24-27 januari op Daytona International Speedway. < p> De Ferrari Probleem Noord de Verenigde Staten, die zal aspect Ferrari 458 Italias, zal de 3.fifty zes mijl snelweg klasse racen op vrijdag, januari vijfentwintig om elf: 45 uur en op zaterdag 26 januari om 10 uur voorafgaand aan de slag van de 51ste verjaardag van de Rolex 24 At Daytona. Elke race is 15 ronden lang. â € œDe Ferrari Obstakel is een prachtige aanvulling op een moment spannende agenda van bijeenkomsten gedurende de Rolex 24 At Daytona Weekend, â € Daytona Global Speedway President Joie Chitwood III gemeld . â € œHaving een legendarische motorvoertuig maker van dit soort als Ferrari vitrine zijn energie en opwinding in twee functies voorafgaand aan de Rolex 24 stolt nog verder Daytona Wereldwijd Speedway als de â € ~ Wereldcentrum van Racing.â € ™ â €

De Ferrari probleem wordt georganiseerd door Ferrari Noord-Amerika en zijn erkende dealers en wordt gesanctioneerd door de grote Amerikaanse Road Racing affiliatie (GRAND-AM).
In 1992, Ferrari maakte de Ferrari Challenge, een eenzame tent race serie gemaakt om Ferrari-eigenaren aan collega-ondernemers Ferrari racen op de worldâ € ™ s beste circuits. De Ferrari Probleem uitgebreid naar Noord-Amerika in 1993 en heeft een hele tijdschema wedstrijden vond zowat elk kalenderjaar overweegt dat. â € œIk overwegen ita € ™ sa fantastische kans voor de Ferrari Probleem automobilisten om te racen op Daytona door de Rolex 24H weekend, vermeld Giacomo Mattioli, Scuderia Corsa personeelsbestand opdrachtgever. ‘Daytona is een legendarisch ras monitor en gewoon aan het rijden met behulp van de tunnel afgelopen maandag in het vinden van de baan kon ik meedelen dat onze Challenge chauffeurs had vrij zijn afgevuurd. Ik ben er heel blij om te zien dat Ferrari Noord-Amerika is het opzetten krachtiger banden met de Gran Am organization.â € Scuderia Corsa heeft twee 458A € ™ s in de Ferrari Challenge geduwd door Jon Becker en Miguel Mawad. Ze zijn ook concurreren in de Rolex 24 uur van Daytona.

De Ferrari Obstacle races worden opgenomen in het dagelijks wedstrijd ticket, die toegankelijk zijn op het internet op www.daytonainternationalspeedway.com of door te bellen naar een 800-Pitshop. Tickets voor vrijdag, januari vijfentwintig beginnen $ 20 en twee-daagse tickets voor de Rolex 24 At Daytona op 26-27 januari beginnen bij $ 35. De Rolex 24, de kick-off functie om Budweiser Speedweeks 2013, vitrines de worldâ meest effectieve bestuurders € ™ s concurreren tegen elkaar schoot onmiddellijk na ronde 24 enkele uren. Liefhebbers kunnen voldoen aan atletiek autos op Twitter via GRAND-AM Rolex Atletiek motorvoertuigen Series (@ RolexSeries) en de Sunoco Rolex 24 At Daytona Obstakel ( @ SUNOCO_Uk). Liefhebbers kunnen ook verder worden gekoppeld aan Daytona International Speedway op Twitter, Fb, Google+ en Pinterest voor de meest actuele informatie hele seizoen lang.

De West Palm Seashore Motorsports Examiner staat voor u klaar voor de gelegenheid, en zal inzicht geven in de langste dag in geschoolde voertuig racen de Rolex 24!

Zorg ervoor dat u aanmelden aan de West Palm Beach Motorsports Examinator en behouden monitor van uw geliefde racers. Als je een motorsport liefhebber, en weet van een functie, personeel, of man of vrouw die je wilt zie geprofileerd, moet u laat het me weten . Ook moet vertrouwen om mij te volgen op twitter, en lees mijn posts over regionale uitjes , HOAs , verkiezingen , en restaurants .

Category: mannen horloges

Comments are closed.