Feiten over Zwitserse horloges

Massaproductie van Zwitserse zakhorloges begon in de vroege 20e eeuw. Naast met versterkte productiviteit kwamen de standaardisatie van onderdelen en assemblage technieken. Polshorloges groeide zeer geliefd te worden na de Aarde Eerste en vooruitgang is gemaakt in horloges die water-en schokbestendig dronken. Automatische, of self-winding, horloges en kalender horloges groeide uit tot gemeenschappelijke en goedkoop geworden in de jaren veertig. De belangrijkste Zwitserse horlogemakers zijn afhankelijk in La Chaux-de-Fonds en Le Locle in Canton Neuchâtel en Biel in Kanton Bern, in overeenstemming met fhs.ch.

De batterij-aangedreven quartz genieten revolutie begon in 1967. Japanse horlogemakers overstroomde de industrie met goedkope horloges en bijna geruïneerd de Zwitserse genieten veld, dat langzaam aan te passen aan de nieuwe techniek was. De mechanische handboek wind was zowat verzonden naar vergetelheid. Veel Zwitserse horloge bedrijven ingestort of werden geabsorbeerd door grotere bedrijven. Zwitserse horlogemakers kaatste en interesse was in het hoger-precision mechanische automatische horloges vernieuwd.

Hoewel de grote bulk van horloges op de markt op dit moment zijn kwarts-run, de opleving in de geautomatiseerde is belangrijk, omdat de Zwitserse horlogemakers hebben een voorsprong meer dan andere horlogemakers. Zwitserse horlogemakers hebben veel meer dan honderdvijftig lang mechanische uurwerken ontmoeting. Automatics belichamen fantastische Zwitserse horloge.

Volgens de Federatie van Zwitserse Let Marketplace FH, een ‘Swiss’ in acht moeten zijn beweging — het veer systeem of digitaal systeem dat de bevoegdheden van de acht – vervaardigd, gevat en gecertificeerd in Zwitserland. Maar er zijn uitzonderingen. Delen de Zwitsers-geproduceerde beweging alleen maar te moeten verantwoorden voor vijftig pct van de waarde van het horloge. In andere tekst, kan de helft van het horloge worden gemaakt van niet-Zwitserse secties. Daarnaast United States Customs moet dat alleen de beweging worden vervaardigd in Zwitserland te worden geëtiketteerd ‘Swiss gefabriceerd.’ Een Zwitsers horloge hoeft niet per se in Zwitserland te worden gemonteerd.

Het conflict in Zwitserse en Amerikaanse beleid heeft verwarring tussen horloge liefhebbers geproduceerd. De basislijn is dat zolang vijftig procent van de acht factoren of het kijken naar beweging zijn van oorsprong uit Zwitserland is het echt een Zwitsers kijken. Gerespecteerde Zwitserse horlogemakers zoals Rolex, Omega, Audemars Piguet, Baume Mercier en Breitling produceren in-huis hun acties hebben, gevallen, wijzerplaten en riemen en armbanden. Dit zijn echt honderd procent Zwitserse horloges gemaakt.

De Florida-based Invicta check out is een voorbeeld van een Zwitserse genieten buiten het huis van Zwitserland geassembleerd. Oorspronkelijk een compacte Zwitserse horlogemaker, Invicta werd aangekocht door een Amerikaanse uitgave bedrijf en werd een grote horloge verkoper in de jaren 2000. Invicta aankopen derde gelegenheid Zwitserse acties (en van tijd tot tijd het Japans). Andere secties worden elders gemaakt en geassembleerd in landen over de hele wereld deze als China. Toch Invicta horloges behouden de ‘Zwitserse Geproduceerd’ merk onder de US Customs wettelijke richtlijnen. In 2010, Invicta werd de opbouw van haar bezitten Zwitsers uurwerk daaropvolgende de overname van Technica Zwitserse Ebauche Microtenique.

Category: mannen horloges

Comments are closed.