Extreme onweer horloges afgegeven voor een groot deel van de Mississippi

Update: 3 gewonden als schadelijk hagel, schadelijke winden staking componenten van Mississippi Een georganiseerde groep van onweersbuien op voorhand van een naderende kille voorzijde heeft de uitgifte van een paar gevraagd extreme onweer horloges over onderdelen van de Mississippi De Storm Prediction Hart (SPC) heeft de allereerste zicht op acht:. 10:00 tot 03:00 maandag voor veertien provincies, zoals Yalobusha, Union, Tishomingo, Tippah, Prentiss , Pontotoc, Monroe, Lee, Lafayette, Itawamba, Chickasaw, Calhoun, Benton en Alcorn De volgende horloge werd uitgegeven voor 43 aanvullende provincies van het ene:. 30 uur tot 09:00 maandag zoals Attala, Carroll, Choctaw, Clay, Claiborne, Grenada, Hinds, Holmes, Humphreys, Issaquena, Kemper, Lauderdale, Lincoln, Marion, Franklin, Adams, Forrest, Lamar, Jefferson, Jefferson Davis, Lawrence, Jasper, Jones, Covington, Clarke, Leake, Leflore , Lowndes, Madison, Montgomery, Neshoba, Newton, Noxubee, Oktibbeha, Rankin, Scott, Sharkey, Zonnebloem, Warren Washington, Webster, Winston en Yazoo. En een 3e horloge werd uitgegeven voor Greene, Perry en Wayne provincies van vier:. 35 uur tot 22:00 maandag In overeenstemming met de samenvatting van de productkenmerken, de band van stormen eindigde draaien in steeds verbeterd georganiseerd met de potentie om grote hagel genereren tot kip ei-afmetingen en schadelijk winden tot 75 mph. Geïsoleerde korte tornado’s zijn ook haalbaar. De kans op grote hagel en schadelijke winden binnen slechts de acht plaatsen is zo hoog als 70 tot 80%, de SPC beweerd. Een groot deel van de wijzen is geschetst in de mogelijkheid van intense stormen als de zware storm programma en aangesloten kille voorzijde beweegt de hele regio door laat maandag.

‘Krachtige en ernstig zijn goed te doen deze middag en de vroege avond als een koude entree kruist het gebied bij de interactie met de warme en onstabiele luchtmassa. De meest krachtige stormen zal het potentieel voor golfbal het rangschikken of veel groter hagel hebben, nadelige gevolgen voor windstoten rond 70 mph en misschien een twister of twee. Frequent cloud-to-vloer bliksem stakingen en lokaal flinke regenbuien worden ook verwacht met deze oefening, ‘de National Weather voorwaarden Dienst (NWS) uitgelegd.

‘ Als de ingang duwt als gevolg van de locatie voor middernacht , deze activiteit wordt verwacht om extra oosten veranderen en uit het gebied, ‘de NWS extra.

Het punt uit is in het midden van de belangrijkste extreme weersomstandigheden seizoen, dat loopt van maart tot begin mei. Deze periode van oudsher produceert de meest tornado elk kalenderjaar in de staat met april steeds de piek maand. Iedereen echt moet blijven van de meest recente weersomstandigheden info als het resulteert in het toegankelijk zijn. Get boeiende omgeving en wetenschap en informatie over de omgeving. Ook houden aan samen met de 1000’s van anderen voor de periodieke klimaat updates, informatie en opmerkingen op Twitter.

Category: sporthorloges

Comments are closed.