ESM Patra ‘N start 2013 met de Rolex 24 at Daytona

Florida-voornamelijk gebaseerd Serious Pace Motorsports (ESM) koppen aan een enkele van de grootste sportieve activiteiten autoraces in de wereld en de echte test van gentleman en apparatuur voor de duur van deze weekendâ € ™ s 51 bedrijfsresultaat van de Rolex 24 At Daytona. Uitgerust met de Tequila Patra ³ n engineering en pit crew, de dynamische kwartet van de bestuurders heeft zijn zinnen gezet op Daytona glorie. â € œDe buiten het seizoen ging snel, maar iedereen bij ESM is ongelooflijk blij om kick off punten nog ook dit jaar weer, ‘zei personeel opdrachtgever Scott Sharp.’ We hebben sterke momentum rond de laatste 50% van de 2012 en zijn ongelooflijk enthousiast om door te gaan om op die door alle van 2013 en dat begint bij de Rolex 24 ‘

Gevestigd aan de discipline aan te vallen te midden van de andere 35 tegenstanders in de GRAND-AM Rolex Sportactiviteiten Auto Sequence GT natuurlijk, de bestuurder lineup bevat ESM bestuurder / eigenaar Scott Sharp en racers Ed Brown en Johannes van Overbeek. De vierde bestuurder aan boord de nummer 03 Tequila Patra ³ n Ferrari 458 Italia is Mike Hedlund. Alle door het seizoen van 2012, Hedlund streden in de nr. 03 machine in de loop van het endurance racen gelegenheden bij Mazda Raceway Laguna Seca en Watkins Glen.

â € œAfter uitzoeken dus veel racen met ESM in 2012, was er geen twijfel in mijn gedachten de 2013 Rolex 24 at Daytona was niet alleen de geweldige locatie in te zetten onderhouden al wat ik maar heb opgedaan te voeren ook op mijn groei als bestuurder ‘, aldus Hedlund. ‘Scott, Johannes en Ed zijn zo sterk tegenkomen dat Iâ € ™ m kunnen ontdekken binnen en buitenkant van de auto. Het is een eer en voorrecht om een ​​auto of vrachtwagen met hen te delen voor 24 uur. 1 dat ik wonâ € ™ t laten verloren gaan! ‘ Het ESM automobilisten en bemanning gretig techniek even hun gedeeltelijke GRAND-AM en hele American Le Mans Collection (ALMS) aangeboden door Tequila Patra ³ n seizoenen in vooruitgang van de twee samen te voegen tot een bepaalde bij het begin van het seizoen 2014. Naast concurreren in deze weekendâ € ™ s Rolex 24 At Daytona, de ESM bemanning en automobilisten Sharp, van Overbeek, Brown en Persoon Cosmo zal deelnemen aan de ALMS Wintertijd testsessie op Sebring Worldwide Raceway in februari.

â € œDe Rolex normaal gesproken heeft een grote auto afhankelijk van zo veel produceert en een stellaire lijst van automobilisten en teams op het observeren ‘voegde bestuurder Ed Brown.’ Als chauffeur dit bedrag van de concurrenten waar automobilisten uit alle vormen van racen op het observeren tegelijkertijd â € ‘dit is je lijkt uit naar â €’ racing van de allerbeste van het allerbeste in de autosport. ‘ ESM zal deelnemen aan de twee perioden praktijk op donderdag, 24 januari, door zich te kwalificeren op vier aangenomen:.. 22:00 (ET) De sluitingsdatum volgen vindt gewoonlijk plaats op vrijdag 25 januari op zaterdag middag om 12:15 (ET), zal het ESM automobilisten deelnemen aan de Rolex Driver . signeersessie in de Dash FanZone Onervaren vlag voor de race is op zaterdag 26 januari, op 3: dertig uur (ET) De 51ste jogging van de Rolex 24 At Daytona is gepland voor 3.: 30 pm (ET) op zaterdag 26 januari Dekking van de tweemaal rondom de klok endurance functie van Daytona Global Speedway is gepland om 3:00 uur (ET) op zaterdag 26 januari, en negen:. 12:00 ( ET) op Velocity. â € œMijn geliefde onderdeel van de Rolex is het middernacht en de vroege ochtenduren. Het kan surrealistisch zijn om te rijden honderdtachtig mijl per uur toen de meeste andere mensen zijn snel in slaap, ‘van Overbeek toegevoegd. ‘Er is zeker een rustig ritme in de loop van dat gedeelte van de race die ik heb gegroeid tot value.â € Tickets voor de Rolex 24 At Daytona zijn die er on-line of door te bellen naar een- 800-PITSHOP. Tent Kamperen, alleen voor de Rolex 24, is toch te verkrijgen buiten Turns 1 & 2 in de GEICO Park West Ton voor slechts $ 20. leven timing en scoren is beschikbaar op het internet of op een mobiel apparaat. De West Palm Beach front Motorsports Examinator zal worden op de functie van dit jaar, en hoopt u, de lezers, een beetje extra inzicht in de race uit te voeren, is het stuurprogramma’s en teams. worden gewaarborgd in te schrijven op de West Palm Beach front Motorsports Examiner, en houd bijhouden van uw meest geliefde racers. Als je een motorsport fan, en weet van een gebeurtenis, groep of bepaalde persoon die u wilt geprofileerde zien, je moet laat het me weten . ook, zeker om zich aan me op twitter, en lees mijn artikelen over gebied uitjes, HOAs, verkiezingen, en eetgelegenheden.

Category: luxe horloges

Comments are closed.