Erfgoed van Pocket Watches

Volgens Milton Stevens ‘artikel, ‘Kijk naar achtergrond,’ een Duitse slotenmaker genaamd Peter Henlein uitvinder van de 1e te genieten in het begin van 1500. Totdat uiteindelijk dan toe had klokken gedreven door uitglijden gewichten, die geschapen is het noodzakelijk voor hen om stationaire en rechtop te lopen zijn. Henlein ontwikkelde de drijfveer, waarin de klok ingeschakeld te zijn draagbaar, zodat we konden ze allemaal over te dragen. In de late jaren 1650, Engels natuurkundige Robert Hooke maakte een acht met een harmonie lente, die de trillingen van het wiel dat veel efficiënter procedure van het horloge gecontroleerd beheerd. Met behulp van de drijfveer, kon klokkenmakers leveren beweegbare, kleine klokken die kunnen worden uitgevoerd of gedragen aan een ketting. Het grootste deel van de wereld vroeg horloges kwamen uit Duitsland of Frankrijk.

Stevens schrijft dat vroege horloges, vervaardigd van ijzer, werden opgehangen aan een ketting of touw en gedragen om de nek of opknoping van een gordel, omdat ze zo groot zijn geweest. Ze hebben ook vaak onnauwkeurig geweest en had slechts een uur met de hand totdat uiteindelijk de minutenwijzer werd ontwikkeld in de late zeventiende eeuw. De volgende hand niet bij elkaar komen totdat uiteindelijk de twintigste eeuw. Vroege horloges belandde ingesloten in omstandigheden gevormd als bollen of cilinders, maar extra abnormale gevormde omstandigheden, zoals schedels of kruisen, draaide elegant in het midden van de jaren 1600.

In de late 16de eeuw, horlogemakers gestart met messing als een alternatief van ijzer, en horloges draaide verkleinde en licht genoeg om gezond in de zak van een jas of vest. Volgens Stevens, de zak mening was de meest bekende soort genieten meer dan twee eeuwen. Rechts tot de negentiende eeuw, zakhorloges belandde handgemaakt en heel erg duur, dus ze werden beschouwd luxe koopwaar en vooral gedragen door de hogere koers en retailers.

Een van de pioniers in de zak kijken naar sector was Aaron Lufkin Dennison. Volgens een posting van Jonathan Betts, Dennison was de eerste die het principe van verwisselbare gebieden aan te passen aan de productie van zakhorloges, zodat ze in massa gemaakt zou kunnen zijn. Hij werd beïnvloed door de massa-generatie benadert hij ontdekt al werkzaam voor een vuurwapens bedrijf, en vormde een horloge bedrijf in 1849. Hij en zijn metgezel, Edward Howard, bedacht hoe de apparatuur te genereren om elementen compact meer dan genoeg voor horloges te leveren, en begon de marketing en reclame van de aanvankelijk betaalbare productie-faciliteit geproduceerd horloges in de jaren 1850. Zijn onderneming, die groeide uit tot de Waltham Let Co, was een bijzonder van de meest goed vond pocket genieten makers tot in de jaren vijftig.

Stevens schrijft dat polshorloges verscheen in de late 19e eeuw, maar ze waren alleen bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden. In de loop van de Aarde WO I, soldaten begon te trekken polshorloges omdat ze werden als een stuk handiger dan zakhorloges. Binnenkort, polshorloges draaide bekend als componenten voor mannen als goed, en de zak genieten gleed in de vergetelheid. Deze dagen, zijn zakhorloges vaak doorgegeven als familie erfstukken en sommige worden aangeboden als belangrijk antiek, maar ongelooflijk weinig mensen ze toch te gebruiken.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.