Elektronische horloges Vs. Wind Horloges

Een elektronisch enjoy toont de tijd in een LED (light-emitting diode) display. Dit uurwerk verscheen voor het eerst in 1972, en werd een stuk vaker voor de jaren tachtig, in overeenstemming met bbc.co.uk.

Wind-up, of gids, horloges zijn gemaakt gezien het feit dat de 16e eeuw, zeer eerst als zakhorloges en door de twintigste eeuw als polshorloges.

elektronische horloges hebben een ingebouwd elektronisch quartz uurwerk, die elektriciteit eist van een batterij die moet worden veranderd zowat elke drie tot 4 een lange tijd.

Guide horloges zijn mechanische uurwerken die zal moeten worden geliquideerd elke dag om rond te rennen een interval van 24 uur. Het wil geen batterij als energiebron, in overeenstemming met Timezone.com.

elektronische horloges zijn veel nauwkeuriger dan wind versies door te profiteren van digitale beweging de digitale’s. Wind-up analoge horloges zijn meestal klassieke horloges geproduceerd net voor 1980.

elektronische horloges zijn goed vond in de jaren zeventig, maar zijn te wijten aan het feit achterop geraakt analogen in reputatie. Nogal wat horloges element gecombineerde analoge en digitale functies. Wind horloges hebben geen batterijen, maar moet worden onderhouden elke vijf decennia.

Category: mannen horloges

Comments are closed.