Elektronische horloges die routinematig aanpassen Tijd

-radio beheerde Zwitsers quartz genieten, de Arcron-Zeit is een geweldige oplossing voor intercontinentale touring sinds attributen die internationale tijdzone wijzigingen en daglicht kortingen tijd omgaan. Het synchroniseert mechanisch aan de Countrywide Instituut voor Standaarden en technologische know-how tijd.
p Dit is een schok-bestendig, fotovoltaïsche run atomaire bekijken met functies van dit soort als atomaire tijd proberen te houden en een prikklok. Tijdkalibratie radio waarschuwingen behouden de tentoongestelde tijd nauwkeurig. Het kan per uur tijd signalen en een automatische kalender die is voorgeprogrammeerd tot 2099 te leveren. Het heeft ook elektrische-power behoud alternatieven.

Ontworpen voor gals, dit ontwerp van Casio is schokbestendig en tot tweehonderd meter waterbestendig. Kritische functies omvatten zaken als per uur tijd indicatoren, auto kalender, databank webpagina’s en geheugen potentieel van maximaal 25 sets van feiten. Het past snel op basis van de tijdzone.

Category: mannen horloges

Comments are closed.