Doe-het-zelf: Pocket Watches

Giet een 1/two theelepels jojoba olie in een kleinere glazen container. Inclusief 7 druppels wierook olie en ylang ylang olie, 5 druppels verfrissende gember olie, en zes druppels wilde zoete sinaasappel olie aan de jojoba-olie en combineer het allemaal naast elkaar. U kunt investeren in essentiële oliën bij veel leveranciers pracht of online.

Schep een ophopende 1/2 theelepel bijenwas. U kunt ontdekken bijenwas bij lokale leveranciers kaars, ambacht of speciale levensmiddel. Verzachten de bijenwas in een glazen container. Roer de essentiële oliën en giet deze combinatie in de behuizing van een vorige zak observeren. U kunt zakhorloges vinden op rommelmarkten markten, 2e hands winkels en garage bruto-omzet. Sta de geur verharden.

Gebruik punttang open te wrikken de stop ring aan een ketting. Schuif de ring op het sluiten van uw zak kijken door middel van de ring en sluit de ring met de tang. Haak de ketting rond je nek of jurk in het als een zak check out, het bevestigen van de ketting door middel van een knop gat in je jas of vest.

Te ontdoen van de keten die met uw zak blik op kwam en gooi ze weg.

Kies uit een paar kleuren van lint, dat zowat elke andere complimenteren en overeenkomen met de afwerking van uw zak te genieten. Maak de linten minstens 2 keer zo uitgebreid als u wilt dat uw afsluiting duur. Vouw de linten in de helft en schuif de lussen door de hoepel aan de bovenkant van de zak kijken. Rij de twee losgemaakt afwerkingen lint door middel van de lus, trekken het overschot lint via een veilige het lint om de zak te genieten.

Braid de linten gezamenlijk, het toepassen van de twee lengtes van zowat elke kleur van het lint als slechts een deel van het vlechtwerk. Vertrek van de bodem inch lint unbraided. Bind de linten in een knoop, zodat de vlecht niet zou komen ontrafeld. Laat de losse afwerking van het lint bengelen in een pony.

Schuif een bescheiden sieraden pin via de knoop. Gebruik de pen om veilig de conclusie van het lint om uw vest, trui of jas en stop je zak check out in de zak van je vest, trui of jas, op de achterkant van de pen.

Category: Horloges

Comments are closed.