Document groep horloges gals s hockey tuneup

Als de Canada / Verenigde Staten gouden medaille activiteit op de Wintertijd Olympische Spelen titels in februari is zo ongeveer iets als de tentoonstelling tuneup in Ottawa deze nacht, dan zullen we in voor een spectaculaire handvat.

Op vrijdagavond, voorafgaand aan een indrukwekkende groep van zestien, 347, Canada versloeg de Verenigde Staten 3-twee in een shootout. Dit zal de sluitingstijd van de twee internationale locaties zullen uitvoeren naar elk ander vooraf van de Olympische Spelen zijn. De 16.347 mensen vandaag de dag in opkomst was een dossier voor een vrouwen-hockey wedstrijd. Canada gekregen regulering plannen van Meghan Agosta van Ruthven, Ontario, en Sarah Vaillancourt van Sherbrooke, Quebec. Vaillancourt opende de score in het begin van de eerste periode vooraf van Jenny Potter van de Verenigde Staten bond de scoring met minder dan twee minuten later. Net na een puntloze volgende, Meghan Agosta was op het verkrijgen van afsluiting van een mooie beweging door Caroline Ouellette dat Canada opgezet twee-een.

Dan, met achttien seconden die blijven, Amerikaanse veteraan Julie Chu geëvenaard de rating. Direct na de tijd voorbij regelgeving geregeld absoluut niets, de wedstrijd zou gaan naar een shootout. Canadese assistent kapitein Jayna Hefford zou de enige speler die de opnieuw lokaliseren van het internet, zoals Canada overwinnaar zou worden op deze avond Enkele veel meer noten:. Canadese Hoofd Coach Melanie Davidson zou erg trots op de Hefford-Ouellette-Agosta lijn te zijn. Al die 3 hebben een grote hoeveelheid chemie omdat wordt samengesteld aan het begin van december en moet echt de Canadese bedrag een regel in Vancouver. Canada veegde de zes video game sequentie gehad, maar de Verenigde Staten zijn zeker op van Canada hakken. Op woensdag in St. Paul, Minnesota, de amerikaanse burgers outshot Canada 41-27, maar Canada heerste met de 2-een te krijgen met dank aan prachtige goaltending door Charline Labonte. Op vrijdag, ik voelde me er uiteindelijk vele malen dat de Verenigde Staten outworked Canada. Goaltenders Charline Labonte en Kim St. Pierre deelde de Canadese werklast vrijdag in deze tentoonstelling wedstrijd. TSN kleur commentator en vroegere Canadese landelijke vrouwengroep captain Cassie Campbell-Pascal ontwierp een goede plaats in de activiteit met het uitspreken van de Canadese hoofd mentor Melody Davidson heeft een moeilijke conclusie te maken met betrekking tot haar goaltending conditie. & NbspLabonte, St. Pierre en Shannon Szabados hebben allemaal deed het bijzonder goed in de laatste maanden, en Davidson moet vertrouwen hebben in die situatie post in Vancouver ervaren.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.