Details over Vintage Ulysse Nardin Horloges

Ulysse Nardin horloges zijn vernoemd direct na hun stichter, die werd geboren in 1823 in Le Locle, Zwitserland. Nardin richtte zijn blik op het bedrijfsleven in 1846. Nardin stierf in 1876 en zijn zoon, Paul-David Nardin, nam de onderneming. Ulysse Nardin gericht op de productie maritieme chronometers, beschouwd als de meest nauwkeurige mechanische klokken gegenereerd. Productie van deze klokken op de lange termijn heeft geleid tot oprichting zak en polshorloges. De horlogemaker verwierf een populariteit voor het genereren van de meest exacte horloges over de hele wereld, het verdienen van extra dan vier, 300 Zwitserse precisie certificaten tussen 1846 en 1975, in overeenstemming met Ulysse Nardin.

Ulysse Nardin horloges belandde enorm geliefd in Europa, maar zijn weinig erkend als de alledaagse koper in Noord-Amerika. Net als tal van Zwitserse horlogemakers, de komst van de Japanse-batterij aangedreven kwarts te checken in de jaren zeventig had een diepe indruk op de makers van mechanische horloges en tal van Zwitserse bedrijven niet of samengevoegd met andere fabrikanten. In 1983, werd Ulysse Nardin, bezorgd door een investering team onder leiding van Rolf Schnyder, die het bereik van de check out corporatie uitgebreid over de hele wereld.

Ulysse Nardin horloges kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: pre-1983 klassieke ontwerpen die ongewoon en uiterst collectible zijn, en de schrijf-up-1983 variaties die een beste tier onder de luxe bezetten genieten aanbod. Classic Ulysse Nardin horloges zijn uitdagend te identificeren in baksteen en mortel winkels en worden meestal door verkregen op het internet verkopers op topkwaliteit kosten. Deze horloges, net als de moderne Ulysse Nardins, meestal schuif doel namaak vanwege hun inbaarheid. De definitie van de klassieker is in de ogen van de toeschouwer en talrijke Ulysse Nardins 10 jaar en ouder worden algemeen beschouwd klassieke vooral omdat ze enorm wenselijk en voorzien van tijdloze vormgeving.

Onder de werkelijk gevraagde Ulysse Nardins zijn enkele van de jaren zeventig automaten die op hing in de markt voor de duur van de kwarts overstroming. De 25-juweel automatische mogelijkheden 36.000 beats voor elk uur en is te zien in een conventionele tonneau scenario meten 35 mm groot en 40 mm lang. Deze variaties heel gemakkelijk de markt voor extra dan $ 1, 000. Een late jaren veertig chronograaf instructies top greenback onder verzamelaars. De 37mm grote variatie functies beweegbare oren, twee dochteronderneming wijzerplaten en een buitenste pulsaties schaal. De ene rechthoek chronograaf knop is gepositioneerd op 2:00. Kopers kunnen rekenen op te besteden meer dan $ 4.000 voor deze klassieke chronografen.

Hedendaagse Ulysse Nardin horloges, dit soort als de Classico, vork uit eerbetoon aan eerdere producten. De Classico geautomatiseerde attributen een 40mm grote 18k gouden kast, blauw geëmailleerde wijzerplaat en 42 uur energiereserve. De Perpetual Ludovico complicatie opties een 38mm zilveren wijzerplaat, 48-uurs elektrische gangreserve functioneert een 18k witgouden armband. Complicatie horloges functievoorzieningen verleden gewoon vertellen van de tijd, dit soort als kalenders, chronografen en de maan sectie kenmerken. Deze horloges geven het verschijnen van klassieke Ulysse Nardins, maar element up-to-date technologie. Potentiële kopers met een beperkt budget, dat gezegd hebbende, kan heel goed als pre-1983 types die precies dezelfde mogelijkheden als up-to-date ontwerpen en ongeveer dezelfde nauwkeurigheid te bieden, maar zijn aanzienlijk goedkoper.

Category: Horloges

Comments are closed.