De zes meest prijzige Volwassen mannetjes s Horloges in de Globe

1: Joaillene 101 Manchette

Dit observeren is zo dure en schaarse ik was niet in staat om een ​​bepaalde waarde op. Het is de meest recente Joallerie Honderd en een opeenvolging van Jaeger-LeCoultre. Het heeft 576 diamanten grenzend aan het confronteren van het horloge en het is achttien karaat witgoud. De onyx editie van het komt met 400 diamanten en elf onyx cabochons. Dit observeren lijkt te zijn als als een armband, maar in punt dit is een vaststelling dat gebruik maakt van de mechanische handmatig wond Jaeger-LeCoultre Calibre honderdeneen beweging.

2. Vacheron Costantin de Tour de L’ile

er slechts zeven van deze horloges vervaardigd zijn geweest, want het is de meest gecompliceerde dubbele-geconfronteerd uitzicht op elk moment vervaardigd, dat 834 onderdelen bevat. Het is achttien karaat zilver, goud wijzerplaat met een handgeweven alligator polsband met een roze gouden gesp. Deze controle uit bestaat ook uit een aantal andere attributen waaronder maanstand, zonsondergang en een eeuwigdurende kalender. Deze visie kosten $ one.five miljoen.

3. De Significante Bang Chronograph

Deze blik op is ontwikkeld als geen ander door Hublot. De locatie is zo ongeveer see-through, en er zijn diamanten overal die lijken te schitteren op elke hoek. Dit uit te checken op zich kosten $ 1.000.000.

vier. The Classical Billionaire Tourbillion

Deze mening wordt ontworpen door Corum en is18-karaat goud tourbillon uitgerust met een hand-wond CO-372 beweging met 90-uurs elektrische gangreserve. Het heeft skelet uur en ogenblik vingers, Romeinse cijfers uitgehouwen in blauwe saffier of zwarte diamant en bezel set met trapeze-minimaliseren diamanten en een krokodil lederen band. In totaal 726 ronde diamanten (eight.04 karaat), 104 baguette-slash saffieren (7,57 karaat) en 64-baguette geslepen blauwe saffieren (3,14 karaat). Er waren slechts tien van elk wezen en elke kleur gebouwd. Het is geprijsd op $ 998.000.

5.

Geproduceerd Titanic door een Zwitserse juwelier door het identificeren van Romain Jerome. Het observeren is vervaardigd uit staal en kolen uit de romp van de Titanic, zoals gewaarmerkt door de schepen bouwers, Harland en Wolff. De organisatie maakte een legering toepassen van de plaat van de Titanic met metalen steeds gebruikt in een Harland en Wolff replica van de vessel.The zwarte wijzerplaten zijn gebouwd door het fuseren van de teruggewonnen steenkool die waren verbrand in de Titanic ovens met ceramics.The horloges ended up voorzien te koop voor de oorspronkelijk tijd in Bazel voor overal tussen $ 7.800 en $ 173.000.

6. Breguet Double Tourbillion

Dit horloge is met de hand gegraveerd met een afbeelding van het zonnestelsel taak op de confronteren. Het is vijfennegentig% zuiver platina behuizing met blauwe metalen. Het bestaat uit achttien karaats wit goud, saffieren en robijnen. Breguet heeft de neiging alleen te maken met 20 van deze aparte soort van uitchecken per kalenderjaar. Ze zijn geprijsd met betrekking tot $ 311.000 en $ 375.000.

Category: sporthorloges

Comments are closed.