De principes van het fotograferen van horloges

Een bijzonder van de leukste aspecten van de beelden is die van macro opnamen. In tegenstelling tot zijn identificatie, macro opnamen omvat niet schieten vrij grote objecten zoals jumbo jets, structuren of zelfs planeten. Die worden beschouwd & nbspmacroscopic & nbspitems. Relatief, het is dichter bij de hele wereld van de microscopische en richt zich op het bescheiden – dit soort als bugs, bloemstukken of kleinere apparaten Meestal zijn de verschillen in het vastleggen van macro opnamen dingen, kan schijnbaar zijn. zo groot als het de verandering in de dimensie met betrekking tot macro-en microscopisch. Elke macro onderwerp kan geven het is echt heel eigen maken van foto’s problemen. Op sommige momenten is het een micro-beweging die kan resulteren in onscherpte. Een vrij korte diepte van industrie of een gecompliceerde lichtomstandigheden. Alle vaak is een combinatie van de boven. Dit is vaak het scenario wanneer u foto’s van de aarde van compacte apparaten:. Horloges om precies te zijn Bij een poging om een ​​horloge te schieten, zijn er erg een paar onderdelen die een persoon moet overwegen in te kopen om het bereiken van de gewenste gevolg. Voor dit voorbeeld zullen we veronderstellen dat dit voor een producten shot een geschikt voor website of tijdschrift de publicatie van een klant. Voor dit zijn er vaak een aantal most die aankomen in om deel te nemen inch < / p>

 • Kleur juistheid . Dit is verplicht. De kleuren in de afbeelding nodig hebben om de goederen aan te passen. Dit wordt voornamelijk uitgevoerd met een grijskaart of een gelijkwaardige schaduw balancing eenheid tijdens het nemen van foto’s en vervolgens aangepast hele opgemaakt uitgang.
 • Goede scherptediepte . Beelden die het grootste deel van de goederen te tonen in doel. Beauty’s (al diegenen die slechts gedeeltelijk zijn in focus) worden meestal niet gebruikt als u klaar bent voor de world-wide-web of print inkomsten. De koper wil natuurlijk zien wat ze te verkrijgen.
  Nominaal
 • geen reflecties. nr. 1 wil de fotograaf of camera in een schot lijkt te zien te zijn als onprofessioneel.
 • flatterend camerahoeken . Types die het product of de dienst in de fijnste organische manier weer te geven. Indien de klant om hun hoofd al-rond verdraaien om een ​​goede blik op het te krijgen, het schot is een mislukking.
 • Zelfs zachte verlichting. & nbspIlluminate zo u kunt zien in de schaduwen zonder uitblazen (overbelichting) de hoogtepunten.
 • Non afleidende achtergronden . Selecteer alleen functies die sterk verbeteren van de post en aandacht te trekken om het, of kies bijna helemaal niets. Goede zwart-wit zijn zeer geschikt voor dit.
 • Een solide de klus te klaren oppervlakte . Als je je product niet op een onstabiel gebied, als een oude gammele kaart bureau, de kansen van de beweging steeds gelanceerd in het beeld is drastisch verbeterd. Een betrouwbare en grote wrokspace, of een enkel bevestigd aan een muur (die als een teller), zal het werk best doen.
 • Een stabiel statief. Dit is van groot belang. Het streven naar kleinere bijzonderheden uit de vrije hand te schieten, is een lijdensweg op meest effectieve en een complete catastrofe op zijn slechtst. Voor extra op deze, vergeet niet om het aanhangende herzien te posten op het plukken van de goede statief voor de carrière: & nbspHoe overwegen scherpe foto’s & ndash sectie een: statief benen en hoofden && nbspHoe om scherpe beelden te krijgen – deel twee: kleine begeleiding opties

  Door vast te houden aan deze eenvoudige regels, kunt u aanzienlijk versterken de mogelijkheden van het verkrijgen van een beeld dat zal voldoen aan de behoeften van de consument. . Zelfs als de client gebeurt om u

 • Zoals altijd, als je een deel van de twitterverse, kunt u mij volgen:. @ 2SquaredPhoto
 • behouden tot dag op mijn geschreven inhoud door subcribing in dit artikel of via de url op de beste.
 • Heeft u een opmerking? Waarom niet delen met mij. Ik wil weten wat je kunt bedenken.

  Category: Horloges

 • Comments are closed.