De Prime tien Jogging Horloges

De Garmin Forerunner 305 stappen typische hart-bedrag, hart-bedrag zone, en hart vergoeding per ronde. Ook meet de afgelegde afstand, de afstand van de laatste ronde, hoogte, gemeenschappelijke en schoot de snelheid, en de gemiddelde en schoot snelheid. De hier dan aangesloten op een personal computer via een USB poort. Het kan geavanceerde en zeer eenvoudige routines observeren zo heel goed als interval instructie, en kan duizend ronden te behouden in het geheugen. Bovendien zijn de ‘breadcrumb’ GPS-functie kunt u het bijhouden van uw werktrajecten. Sportactiviteiten Kijk Informant premies is de beste sportieve activiteiten uit te checken voor het geld op de markt.

Moments Heren 1440 Activiteit Digital Kijk is een verminderde geprijsde sport te observeren met een significante elektronisch scherm. Het heeft een 24-uurs countdown timer en chronograaf. Het is waterbestendig tot 50 meter, en houdt van dubbele tijdzones. Editie van 1440 de vrouwen heeft dezelfde standaard opties en wordt aangeduid als de activiteit Magnetisme controleren.

De Moments Ironman Wereld Coach kan vier schermen tegelijk weer te geven, waardoor het voor u mogelijk om bij te houden van de tijd, snelheid en hart-vergoeding, zo goed als een ander aanpasbare karakteristieke alle op hetzelfde moment. Het heeft ook GPS-mogelijkheden.

De GPS-apparaat van de Timex Bodylink T5F011 onafhankelijk is van het horloge zelf en wordt gedragen beide met een arm band of geknipt naar uw running shorts. Zijn ‘Eindtijd’ karakteristieke voorspelt uw eindtijd op de geleverde run. Het biedt een constante hart-niveau informatie en feiten en volgt acht hartslagzones. Het volgt de snelheid, snelheid en hoogte, het scheiden van stijging en daling gegevens. Een optionele feiten recorder is noodzakelijk om feiten over te dragen aan een laptop. Het horloge behoudt spoor van maximaal 100 ronden.

De Timex Women’s Marathon horloge is een lager geprijsde functioneren observeren met een hart lading monitor, een grafiek indicator, en tot 12 vooraf ingestelde timers. Het is h2o bestand tegen vijftig meter en heeft een zachte avond.

De Suunto T4 tracks hart-niveau met instelbare coronaire hartslagzones. Het volgt ook de ware tijd snelheid en lengte-informatie en feiten, zoals complete afstand, ronde afstand, regelmatig tempo, snelheid en afstand voor elke ronde, en de lengte van rust intervallen. De ‘Suunto Mentor’ past uw school methode voor u mechanisch.

De Polar RS vierhonderd toont real-time hart prijsinformatie, zoals hart-vergoeding per ronde. Het stappen opereren afstand en tempo, en presenteert samenvattingen van koers en snelheid gegevens. Het volgt calorieverbruik en training opnemen, en heeft een interval timer.

De Casio Electronic Sportieve activiteiten Check out is een lager geprijsde selectie die opspoort tijd en heeft 9 countdown-timers, handig voor interval onderwijs. De batterij duurt 10 jaren, en de stopwatch heeft tal van selecties.

De Freestyle Rockway Kijk is een gereduceerd check out met een 30-lap geheugen, ongebruikelijk in deze verkoopprijs array en superieur voor interval onderwijs. De blik op het gezicht gebied van achteren wordt belicht, heeft een countdown timer en is waterdicht tot een honderd meter.

De Nike Triax WR0124-001 is een klein-geprijsde sportieve activiteiten uit te checken met een ongewoon hoekige gezicht dat helpt om het moeiteloos te bladeren tijdens het hardlopen. Het heeft vijf interval timers en een tien-lap geheugen. Deze visie is een uitstekend alternatief Voor beginnende lopers.

Category: Horloges

Comments are closed.