De planeet horloges als Lennox supporters podium vreedzaam protest

Honderden bekeken als supporters verzamelden buiten van de gemeenteraad Belfast naar een rustig protest houden, in de hoop om te helpen redden van het leven van Lennox, de hond wiens leven hangt in de balans onder Risky Canine Act van het Verenigd Koninkrijk.

Extra Pics Perspective alle 3 foto’s

Personen van overal hebben komen de sectie in het protest overwegen, waardoor met hen aanwijzingen en posters ze hulp van Lennox hebben ontwikkeld. Een aantal van de in eerste instantie aan te komen belandde gebruikers van het Animal Legal rechten Actie Gemeenschap (ARAN) van Eire, marcheren in met een enorme banner hieronder afgebeeld. Nog een ander protest is gepland voor New York op maandag om 10:00 EST op 845 Third Avenue. U kunt de informatie met betrekking tot dat protest hier of op de hyperlink geleverd bij het sluiten van de post. advocaten die hopen te verkrijgen dat de protesten en de hele wereld verontwaardiging in hulp van het toestaan ​​van Lennox te wonen en worden verplaatst naar de Verenigde Staten zal functioneren, en deze belangrijke dagelijkse leven wordt opgeslagen. Wacht Lennox. De aarde is de bestrijding van voor je bestaan ​​ Connected Links:. Klik op de in dit artikel voor informatie over het protest van Lennox gepland voor maandag in New York stad. Klik in dit artikel voor de NYC Animal Rights website voor info over maandag protest. Klik hier gewoon voor de Preserve Lennox Fb website.

Wil je op de hoogte gesteld wanneer de toekomst verhaal wordt losgelaten? Het is zonder kosten! Zorg ervoor dat u op de INSCHRIJVEN Website koppeling op deze webpagina als u wilt mechanisch krijgen extra van mijn berichten. Abide door me op Fb! Animal Advocacy Examiner. Dank je wel wezenlijk voor het kijken door en het delen van verhalen van de dieren. Als voorstanders van een deel van zijn met elkaar, kunnen we allemaal echt een optimistisch onderscheiding voor het leven van dieren te maken in alle plaatsen. Dank u voor uw hart voor dieren. Heb je al een strategie voor een verhaal? Stuur het naar . Indien u graag naar de recente inhoud van het artikel die ik heb gemaakt studeren, gewoon houden aan de inkomende links beneden.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.