De Ongelijkheden in een Phony Rolex en een Werkelijke Rolex

Gebruik een vergrootglas om de kleine Rolex kroon merk bestuderen recht onder de 6:00 marker op het observeren ervaring. De kroon logo op nep-horloges is slecht bedoeld, meestal met ongelijke randen. De kroon symbool op betrouwbare Rolex horloges is duidelijk door zijn robuuste stijl, grondig schone randen en onderscheiden algehele look.

Controleer scenario van het horloge weer terug. Een nep Rolex horloge zal in sommige gevallen een duidelijke of skelet situatie weer waarmee u het interieur mechanismen van de check-out te zien. Echte Rolex horloges nooit hebben geopend situatie rug.

de situatie weer terug Studie voor elke soort of graveren. Phony Rolex-horloges hebben meestal graveren of andere types op de omstandigheid rug. De situatie ruggen van echte Rolex horloges eenvoudig zal zijn en zonder gravure. Legitieme Rolex-horloges hebben ook een 3D-hologram gecodeerde sticker op de omstandigheid weer. Faux Rolex horloges niet hologrammen op hun stickers hebben, maar patronen die dezelfde houden wanneer gezien vanuit verschillende hoeken, in tegenstelling tot een echte hologram.

Het kristal wijzerplaat op betrouwbare Rolex horloges opties een ronde zeepbel die drastisch vergroot de dag. Op nep Rolex-horloges, het vergrootglas bubble is niet in het midden en gebouwd van glas, en niet wezenlijk vergroting geven.

Sense het lichaamsgewicht van het genieten in je hand. Authentieke Rolex-horloges gevoel echt sterk en krachtig, om de reden dat ze zijn vervaardigd van goud en metaal. Nep Rolex-horloges zijn ontworpen van low cost materialen, deze soorten als basis metaal, en echt het gevoel vrij zacht.

Onderzoek de nummers op het horloge minder dan een vergrootglas te bellen. Ze moeten hebben grondig te reinigen, zelfs randen, die doorgaans niet in imitatie Rolex-horloges worden ontdekt. ​​

Vind de seriële cijfers over het facet van het kijken. De seriële cijfers over betrouwbare Rolex horloges zijn echt schoon en gegraveerd met goede element in ongelooflijk goede stammen. Een pretend Rolex horloge wil element een gravure die een slordige uitstraling heeft. Veel van de Rolex horloge vervalsers zullen precies dezelfde verzameling getallen te gebruiken op al hun nep horloges.

Controleer of de check-out zorgt voor een tikkend geluid. Als dat zo is, is het een nep. Betrouwbare Rolex horloges niet aanvinkt.

Observeer hoe de 2e hands veegt het hele blik op wijzerplaat. Als het de neiging om schokkerig, ongelijke bewegingen maken, het uitzicht is een faux. De 2e hand op legitieme Rolex horloges overdracht in een schone, zweefvliegen beweging over het uitzicht ervaring.

Analyseer de waarnemen band. Echte Rolex horloges hebben geluid banden, vergeleken met vervalsingen die holle rug links hebben. Faux horloges gebruiken over het algemeen pinnen om de inkomende links collectief te houden, in de plaats van de superieure goede kwaliteit schroeven die legitieme Rolex horloges te gebruiken.

Category: Horloges

Comments are closed.