De motieven van de Rolex Submariner Date zal niet wijzigen

Rolex horloges met de datum-markering functie gebruik versnellingen om de dagweergave te reguleren. De datum tandwielen beginnen te bewegen en te creëren spanning op een veer, die de ontwikkelingen op de datum om middernacht de versnellingen beginnen om de spanning op de hendel twee uur voor middernacht te bouwen en twee enkele uren verlichten de druk na middernacht. Dus, de tandwielen aan de slag om de ingangsdatum de vooruitgang op 22:00 en stoppen verschuiven op 02:00, het plaatsen van de nieuwe dag in zetten voor de volgende 24 enkele uren.

Veranderen van de dag gedurende de twee uur vóór en onmiddellijk na middernacht kan volgorde de tandwielen ‘verstoren en leiden tot problemen met het dag-passen karakteristiek. Gezien het feit dat de tandwielen te bouwen druk op de veer die de dag controleert, het aanpassen van de dag karakteristiek kan de lente overladen met spanning en leiden tot het defect raken. De beste manier vrij van triggering vernietiging naar de bron te sturen is geen verandering in de dag gedurende de twee uur vlak voor en vlak na middernacht. U kunt ook de tijd van het horloge aanpassen om wat tijd vlak voor of vlak na deze uur en vervolgens pas de dag aan — dit verlicht de spanning op de veer voor u het verbeteren van de datum.

Er zijn nogal wat waarschijnlijk leidt tot voor de Rolex Submariner De storing datum aanpassing. Omdat het proces steunt op op tandwielen en een veer om de dag scherm, het vistuig of de veer alleen verbeteren kan worden vernietigd. Daarnaast kan de kroon ook pijn houden, wat resulteert in problemen bij het instellen van beeldscherm eigenschappen van het horloge. Onderzoek de kroon situaties door het aanpassen van uw blik op in al de kroon posities.

Kort na het aanwijzen van een storing datum functie op de Rolex Submariner, heb je twee reparatie alternatieven. Ten eerste, kunt u direct sturen het horloge naar een Rolex Steunpunt gerepareerd te hebben. De waarde van de beterende hand kan variëren afhankelijk ongeacht of uw check out is toch onder garantie. Neem contact op met het Steunpunt vlak voor het verzenden van uw blik op in om je gegevens over de zekerheid te bieden en bevestigen het prijskaartje van de reparatie service. De tweede mogelijkheid is een garantie van een retailer, die gewoonlijk duurt maximaal twee jaren te kijken naar de dekking van de garantie en spreken naar de winkel te komen over uit of het het nodige onderhoud en welke kosten zijn verbonden zal presteren. Op voorwaarde dat de ter bepaling en het veranderen van de storing versnellingen, lente of andere componenten fijne kneepjes, niet trachten dit onderhoud op onroerend goed.

Category: Horloges

Comments are closed.