De meest effectieve Skeleton horloges

The Zenith Chronomaster Baroque is een geautomatiseerde pols uitchecken, wat suggereert dat het wordt gerund door de organische beweging van de arm van de drager. Check this out heeft een zwart en verguld skelet wijzerplaat met transparante scenario weer ingepakt in 18 karaat geelgoud. Het gezicht is bekleed met een krasbestendige saffier kristal dat is verzegeld zodat het is waterbestendig tot 100 meter. De zwarte python leren band met triple vouwsluiting is een scherp onderscheid ten opzichte van de acht door zelf. De Zenith Chronomaster barokke detailhandel voor all-around $ 47.000 in 2011.

The Gents Chronoswiss Grote Opus functioneert een krasbestendige saffier voor-en achterkant weer inkapselen van het skelet wijzerplaten in achttien karaats rose goud. Bandjes optreden in alligator leer maar kan worden verwisseld met roestvrij staal. Deze self-wikkeling te genieten is waterdicht tot honderd meter. De Chronoswiss verkocht voor $ 11, 000 in 2011.

Bij een verondersteld retail van $ 69.000 in 2011, het Corum Perpetual Calendar Skeleton genieten is slechts een van de meest prijzige skelet horloges tegenwoordig. Dit platina uitchecken bewaakt het skelet, die een eeuwigdurende kalender en de maan sectie wijzerplaat attributen. Het zwarte leer-based band houdt deze automatische self-wikkeling check out om een ​​pols met een 18 karaat wit gouden gesp. De zaak komt ook in rose goud.

De Cvstos Probleem QP-S is een roestvrij stalen skelet horloge met rubberen band. De meest een van een soort element van deze check out is de eeuwigdurende werkdag, periode van dertig dagen en 12 maanden kalender gekoppeld aan een maan periode wijzerplaat. Terug Deze geautomatiseerde horloge is weer grondig worden bekeken via kristalheldere beschermende kristal. De Cvstos Probleem verkoopt voor $ 27.600 in 2011.

De ingewikkelde en kwetsbare wit goud skelet (ook verkrijgbaar in geel goud) is de belangrijkste attractie van de Breguet La Custom. In tegenstelling tot andere skelet horloges, die de mechanica achter vingers en eeuwigdurende kalenders verbergt, dit horloge plaatst de wijzerplaten in de voorhoede met een compacte genieten dial ingekapseld in achttien karaats witgoud. Deze hand-wond uitchecken beschikt ook over een 50-uur elektriciteit reserve accu. Het observeren riem is gemaakt van zwart krokodillen leer-based. De Breguet La Tradition kunnen worden verworven voor $ 24.000 in 2011.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.