De Major tien luxe horloges

Het Skelet van de Malte collectie door Vacheron Constantin is een mix van moderne structuur en technologische innovatie. Deze vrouwen genieten van functies open te stellen functie met diamant bezel en is gevestigd in 18K wit goud. Met een 2009 kost vanaf $ 38, honderd, dit uurwerk is verkrijgbaar bij gespecialiseerde boetieks all-over de hele wereld.

Met een prijskaartje onder de $ 500.000 in 2010, de Opera Drie door Girard-Perregaux is een cheque uit voor de bevoorrechte persoon. Girard-Perregaux heeft luxueuze horloges gemaakt in bescheiden hoeveelheden gezien het feit dat 1971. Voor 50 procent van een miljoen dollar, kunt u het uursignaal in twee persoonlijke nummers op miniatuur beiaard van het horloge, of audio-box luisteren.

Piaget is het bedenken van horloges en sieraden gezien het feit dat 1874. Met een vlotte en modieuze lay-out, de Piaget Limelight Tonneau XL genieten is een stijlvolle collectie voor dames. Presentatie diamant bezel in 18K wit goud opgericht, werd dit uurwerk geprijsd op $ 21.000 in 2009.

Nog een ander observeren gebouwd door Vacheron Constantin is de Skeleton Minute Repeater voor mannen. Geprijsd op boven een vijftig procent een miljoen dollar in 2009, de Skeleton is met de hand gemaakt over talloze uur. Met 30 juwelen en een 34-uur reserve, dit uurwerk is een voorbeeld van modieuze vakmanschap. Bekijk functies bevatten herhalende enkele uren, kwart-enkele uren en minuten met de behoefte.

Gemaakt van roestvrij staal, de Tag Heuer Url Diamond Bezel en Markers kijken voor de dames werd geprijsd op $ 5, 000 in 2009. Dat is voorzien van een analoge display, venster krasvast saffier dial en drinkwater weerstand tegen 300 tenen, deze Zwitsers quartz observeren is een hedendaagse gemeenschappelijke uurwerk.

Breguet horlogemakers zijn in de organisatie geweest gezien het feit dat 1775, en hun kopers hebben gebundeld Marie Antoinette en Napoleon Bonaparte. Hun Double Tourbillon Classique mening voor heren is geprijsd op meer dan $ 400, 000 in 2010 en was bestemd voor blik op nauwkeurigheid beweging. De leveranciers Tourbillon vijftig enkele uren voor elektrische energie, en wordt met de hand opgewonden. Presentatie van 588 onderdelen en 69 juwelen, deze blik op heeft een beeld van de zonne-methode op het weer gegraveerd.

De Baume en Mercier Diamant diamant wijzerplaat en bezel dameshorloge mogelijkheden fonkelende diamanten in een verfijnd ontwerp. Geproduceerd van geborsteld en gepolijst roestvrij metaal, het observeren heeft een witte wijzerplaat, ovale kroon gezet met een gecentreerd diamant en drinkt waterbestendig tot 30 meter. De Diamant werd geprijsd op $ 5, 000 in 2009.

Ontworpen om de Bugatti Veyron auto te begeleiden, de Parmigiani Fleurier Bugatti Type 370 voor volwassen mannen is geprijsd op ongeveer $ 250.000 in 2010. De beeldhoek maakt het mogelijk voor de gebruiker om de tijd te testen in een oogopslag, zonder de noodzaak van het omzetten zijn pols. Secties worden rechtop georganiseerd om een ​​motor layout lijken. Deze acht opties 6 saffier kristallen in een 18K wit gouden kast.

De dames Dior Christal 38 mm beperkt-versie wordt automatisch genummerd oog gevestigd op een roestvrij stalen blauwe saffier armband. Het uitzicht functioneert een blauwe diamant stip wijzerplaat en een diamant en blauwe saffier kristal bezel. Deze beperkte-versie mening werd geprijsd op $ 59.000 in 2009.

Richard Mille bouwt al horloges sinds 1999, en zorgt voor de RM 002-V2 Turbillon herenhorloge geprijsd op meer dan $ 260.000 in 2010. Gemaakt van een koolstof nano-fiber, keramiek en titanium gebouw, de check-out attributen een saffier kristal, band band en zwarte wijzerplaat in 18K wit goud vastgesteld.

Category: luxe horloges

Comments are closed.