De Horloges van prinsen William en Harry

prinsen William en Harry, 2e en 3e in lijn voor de troon respectievelijk veel aanbeden door het publiek en zijn zonder einde in de media schijnwerpers. De twee prinsen (dertig en 28 jaar) zijn fantastisch positie modellen en uitstekende voorbeelden van de hedendaagse Britse man. Het is dus geen ponder ze zijn design iconen. U kunt uitleggen veel over een persoon door zijn genieten is een mantra van een in de buurt van goede vriend, en waarschijnlijk dit kan hieronder worden gebruikt. Prins William

Hoewel op de

Royal Wedding day, terug in 2011, de meeste ogen in de trend wereld waarin wij leven, waren gericht op de jurk, de hertogin van Cambridge droeg kijken liefhebbers, dit soort als ikzelf, bleek onze focus waaraan uurwerk, Prins William zou kiezen om te dragen op zijn pols. Prins William heeft ervoor gekozen zijn beruchte Omega Sea-Master naar te kijken, zonder twijfel het slechts een persoon die hij ziet te gebruiken. Het is een grote voorkeur van het horloge. De prins is erkend op zijn Omega genieten al jaren om te zetten, en het gerucht gaat dat het een geschenk van zijn moeder, wijlen vrouw Diana Spencer. Omega, de check-out fabrikant, is ook synoniem met James Bond – Daniel Craig droeg de Omega Skyfall in de nieuwste Bond-film – waarvan het kijken naar is vernoemd. Artikel dat Omega heeft een zeer goede greep op het belang van de Britse luxe uitzicht markt. Prins William draagt ​​de driehonderd M GMT model, misschien wel de meest effectieve erkende SeaMaster. Haar functies bestaan ​​uit een datum wijzerplaat, 24 uur GMT, een geschroefde kroon, een chronometer, een helium ventiel en een ring die zal draaien in even richtingen. De wijzerplaat wordt beschermd door een krasbestendige saffier kristal, slim overkoepelde eindigen reflecties. De 41mm blauwe wijzerplaat en metalen scenario, maken een serieus esthetische mix en een zeer goed formaat genieten. Het is h2o bestand tegen een uitstekende 300m. Het is een self-kronkelende kijken met een achtenveertig uur gangreserve.

Prins Harry

De zinsnede Rolex, heeft connotaties van macht, luxe en rijkdom. Deze prachtige genieten merk is misschien wel de meest bekende van allemaal, en terecht, want het heeft, en hoe gaat de ontwikkeling van enkele van de meest verbazingwekkende uurwerken geïdentificeerd man. De prestigieuze karakter van deze acht merk is aan de gang met Prins Harry van Wales. Hij is gevangen zetten op dit horloge op meerdere exemplaren in werkelijkheid was het op de Diamond Jubilee kathedraal Services, toen ik vooral herkende deze geweldige observeren op zijn resterende pols. Het is echt briljant functies op te nemen opvallen oranje vingers, een 42mm omstandigheid (noch dom bescheiden noch veel te groot) en dit bepaalde product heeft een datum wijzerplaat. Als je van de gelukkige situatie zou kunnen zijn om het vermogen te besteden voor dit product, de retail waarde is vijf, 530, maar het kan worden verworven voor ongeveer 3, vijfhonderd. Voor mijn hub op de Rolex Geniet model, klik dan op in dit artikel.

Category: sporthorloges

Comments are closed.