De historische verleden van Seiko Horloges

Seiko begon in 1881, onder de naam Seikosha. Productie-eenheid van het bedrijf vervaardigd wandklokken, en bouwde zijn eerste zak te checken in 1895. In 1913, de organisatie vervaardigd zijn 1 polshorloge, de Laurel, die de organisatie voortbewogen naar roem en prestaties in Japan. De onderneming debuteerde als Seiko in 1929, toen het ontwikkeld officiële check Japan National Railway’s uit. Gezien het feit dat dan, de organisatie heeft gebeld door zelf Seiko, en is het opnieuw uitvinden van kijken naar soorten voor realistische, zo heel goed als modieus, nodig heeft.

Tijdens Seiko vroege plaat, het stakingsrecht een verzameling essentiële mijlpalen voor de kleine bedrijven en voor de volledige blik op-productie omgeving. De meeste van deze opgenomen uitvindingen van zeer prachtige handtekening horloges, waarvoor het bedrijf zou komen om te worden erkend. In 1941, lanceerde de Seiko chronograaf pocket uitzicht. Seiko’s om te beginnen met tv commerciële ging op de lucht in 1953. Het Grand Seiko, het bedrijf handtekening kijken, werd in 1960 geïntroduceerd.

Seiko groeit, met de op elk-moment veranderen hedendaagse eisen van de consument, het bedrijf heeft een revolutie teweeggebracht wat een genieten kan zijn. Van het bouwen van de 1e digitale quartz genieten, de modernisering van de technologische innovatie met de Spring Drive Chronograaf, heeft de organisatie naar voren van de curve geweest. Zijn eerste belangrijke bijdrage aan de moderne genieten stijlen kwam in 1973, toen het gelanceerd in de wereld 1 zescijferige kwarts uitzicht. Aanzienlijk minder dan 10 een lange tijd later, in 1984, produceerde zij de allereerste uitzicht met personal computer-mogelijkheden, de UC 2000. Seiko bestormden de jaren 1990 met de allereerste genieten van het gebruik LumiBrite, een niet-radioactieve stof, en de beste Kinetic Chronograaf. Last but not least, in 2007 begonnen met het bevorderen van de Spring Drive Chronograaf, met verticale koppeling en kolom wiel.

Seiko blijft een toplocatie genieten verkoper in Japan en over de hele wereld. De onderneming heeft extra dan zestig landen over de hele wereld over de hele wereld. In maart 2008 meldde het bedrijf in dienst 440 medewerkers, en het genereren van een winst van ¥ 5000000000. Het hoofdkantoor blijft in Tokio.

In 1964, Seiko was de formele timer van de 18e Olympische Spelen in Tokio. 4 aantal jaren daarna werd de onderneming bekroond met de Ideal Mechanical Wrist chronometer bij de Concurrentievermogen Genève, verdienen de beste rating op elk moment. Gezien het feit dat deze prestigieuze momenten, het bedrijf is doorgegaan met awards van de consument te krijgen, en om eer te ontvangen, dit soort als een verblijf de officiële timer voor de IAAF wedstrijden gezien het feit dat 1972. De meeste niet zo lang geleden, in 2004, werd Seiko bekroond met de prestigieuze IEEE Milestone Award.

Category: mannen horloges

Comments are closed.