De historische verleden van Oris horloges

Paul Catting en Georges Christian gevestigde Oris in 1904 in Holstein, Zwitserland. Alleen te concentreren op mechanische horloges, openden zij hun eerste winkel twee verschillende jaren daarna. Uitbreiding was snel. In 1911 gebruikte ze 300 mensen. Oris ontwikkeld onderdak voor personeel, voedde hen in het bedrijf cafetaria en vervoerde ze uit te voeren. Tegen 1925, ervaren Oris eigen elektrolytische geopend in Ziefen, en had de diensten in Como, Courgenay, Herbetswil en Holderbank.

In 1925, Oris vestigde zijn eerste polshorloges, het invoeren van het huidige tijdperk. Na Christian ondergang in 1927, Oris ging gemeenschap met Christian de broer-in-regulering Oscar Herzog als CEO. In 1937, het ervaren van een wijzerplaat fabriek in Bienne.
Oris vrijgegeven zijn vintage motie nr. 601 in 1952. Het ervaren geautomatiseerde bochtig en een batterij en is toch die er nu. Door de jaren zestig, Oris had 800 medewerkers en was een van de eerste 10 vooraanstaande Zwitserse horlogemakers.
Een chronometer is een type weergave met opmerkelijke precisie. In 1968, het Observatoire Astronomique et Chronométrique in Neuchâtel, Zwitserland, gaf Oris ‘No 652 beweging optimaal eer:. Het volledige chronometer certificatie

In 1970, ASUAG (Allgemeine Schweizerische Uhrenindustrie AG, of Common Zwitserse horloge Industries) uitgekocht Oris, waaronder een verdere horlogemaker om haar veilig van bedrijven.
De komst van de quartz horloges gemaakt goedkoper en eenvoudiger om de massa te ontwikkelen. ASUAG gepromoot Oris als een redelijk geprijsd observeren producent, een aanwijzing dat mislukte rekening te houden met zijn superieure kwaliteit en complexe knowhow. Deze gebrekkige categorisering getroffen Oris diep en er werd onder druk gezet om werknemers te ontslaan.
In 1982, het beheer van Oris ‘gekocht door zelf uit ASUAG, een persoon kalenderjaar voorafgaand aan het samengevoegd met SSIH en draaide SMH, Zwitsers bedrijf voor Micro-elektronica en Horlogerie Industries Ltd In 1998, zou SMH wijzigen door zelf Swatch.

Rolf Portmann was voorzitter van de onlangs onpartijdige stevig en Ulrich W. Herzog was CEO. In 1984 had het bedrijf in Japan door zelf heeft erkend.
Oris ‘nieuwe bedoeling was om blijken te zijn een wereld leider in zeer betaalbare mechanische horloges zijn. Vanaf 2009, Oris horloges beginnen bij ongeveer $ 600 en de uiterst complexe vormen prijs een aantal van duizend dollar.
In 1996, Oris begon haar betrokkenheid bij de jazz door het sponsoren van de Oris London Jazz Festival. Elke 12 maanden het ontworpen collectible beperkte edities te jazzgrootheden verheugen. De opvallende edities vieren ook Components 1 coureurs en situaties dit soort als de 2004 Oris honderdjarige.

In 2002, Oris lijn met Formule een bestuurder Allan McNish. Een 12 maanden later op het begon aan het BMW Williams F1 team te sponsoren, het verstrekken van horloges in een unieke deal. Oris ook begonnen met duiken horloges die grote spanning kunnen weerstaan ​​maken. Recordbrekende duiker Carlos Coste draaide een andere superster woordvoerder van Oris. In 2008, Oris de lucht toegevoegd aan haar collectie van domeinen als het de sponsoring van de Blue Eagles Helicopter Displayscherm arbeidskrachten, die de collectie BC4 Luchtvaart don geïntroduceerd.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.