De geschiedenis van Swiss-Built Rolex

Hans Wilsdorf en broer-in-law Alfred Davis begonnen de ‘Wilsdorf en Davis’ business in Londen, Engeland, in 1905. Hun eerste grote concentraat werd importerende Zwitsers uurwerk van Hermann Aegler en installeren vervolgens Uitchecken situaties gebouwd door Dennison, en andere bedrijven. Verschillende juweliers bestelde deze eenmalige items, het afdrukken van hun namen hebben op de horloges. Toch enkele eerdere horloges had ‘W & D’ binnen scenario van het horloge afgedrukt terug.

Wilsdorf had de naam ‘Rolex’ geregistreerd als handelsmerk in 1908, en opende een kantoor omgeving in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De zinsnede ‘Rolex’ werd besloten door Wilsdorf, hoewel zijn factoren voor het creëren van dit identificeren zijn onduidelijk. Een typische perceptie is dat hij wenste een naam voor zijn horloges die eenvoudig kunnen worden uitgesproken in elke taal.

Kew Observatory, een astronomische en aardse magnetische observatorium gelanceerd door koning George III, bekroond met Rolex-horloges een klasse A precisie certificaat in 1914, iets wat meestal alleen aangeboden aan marine chronometers, gebruik gemaakt van voor astronomische navigatie. Wilsdorf verhuisde het bedrijf naar Genève, Zwitserland in 1919 en het opzetten van het onder de titel van Rolex View Organisatie. Hij deed dit omdat zowel verplichtingen en belastingen bij uitvoer van goud en zilver hadden rijden productie kosten veel te substantieel, en het eten in de inkomsten. Het identificeren van de corporatie werd nadien veranderd om Montres Rolex, SA en uiteindelijk Rolex, SA.

Een Rolex zelfopwindend pols te observeren werd ingesteld op de verkoop aan het grote publiek in 1931, die een self-kronkelende systeem dat werd aangedreven door de beweging van de gebruiker had. Rolex geserveerd verwerven quartz horloges voor de duur van de late jaren 1960 en vroege jaren 1970, die vroeger of later leidde tot de oprichting van de Rolex Oysterquartz uitchecken. Rolex creëerde de oorspronkelijk H2O-resistente waarnemen, waarvan een prototype bleek te blijven houden die het werk op een diepte van 11.000 voet. Rolex ook geproduceerd polshorloges vooral ontwikkeld voor de luchtvaart, bergbeklimmen en diepzeeduiken, en de Rolex GMT Leer werd gemaakt op verzoek van Pan Am Airways piloten hulp navigeren door veel situaties zones tijdens het reizen op lange vluchten.

Category: mannen horloges

Comments are closed.