De geschiedenis van Quartz horloges

De eerste mechanische klokken werden waarschijnlijk ontwikkeld in het middeleeuwse Europa. De klokken gewerkt aan een techniek van tandwielen en katrollen. Bells aangegeven de tijd om de omgeving plaats. Deze producten belandde gigantisch en onnauwkeurig. Het gebruik ervan is voornamelijk beperkt tot kerken en kloosters aan gebed of aanwezigheid gevallen aan te geven. De zinsnede ‘klok’ komt uit een Franse uitdrukking, glazen kap, wat betekent ‘bel.’

Een nieuwe vorm van mechanische klok ontstond rond 1500. De veer-aangedreven klok vertegenwoordigde een belangrijke vooruitgang. De dimensionering van de klokken werd aanzienlijk verminderd. Ze konden past op een plank of een mantel. Toch is het volgens de drijfveer afgewikkeld, de klokken vertraagd en werd onnauwkeurig.

In 1582, Galileo geïdentificeerd die een slinger juist bescheiden stappen van tijd kon meten. Verschillende vernieuwers verbeterd de structuur. De temperatuur van de slinger en de resultaten van luchtstromen zijn verwerkt in de ontwerpen. Door de 16de eeuw, de slinger stijl en ontwerp was de reguliere tijdregistratie.

Wanneer energie wordt gebruikt om een ​​kwartskristal, zal het kristal buigen, en wanneer de energie wordt genomen, zal het kristal terugkeren naar zijn vroegere vorm en levert een elektrische industrie. Dit resultaat werd ontdekt in 1880. Het kristal is niet getroffen door de temperatuur. Dit geeft quartz uurwerken blijven achter exacte ongeacht de temperatuur veranderingen.

Bell Telephone Labs was de plaats van de montage van de eerste kristal klok in 1927. Onderzoek gaande over deze know-how voor de up komende 30 jaren.

De ontwikkeling van goedkopere en lichtere halfgeleiders in de jaren zestig maakte de weg vrij voor de kwarts uitzicht. Analoge quartz horloges werden aanvankelijk geïntroduceerd in 1967.

De quartz horloge gelanceerd in 1967 was een prototype. De allereerste commercieel beschikbaar kwarts observeren was de Astron van Seiko, geïntroduceerd in 1969. Het horloge op de markt gebracht voor $ 1250. Dit was ongeveer de snelheid van een Toyota Corolla op het moment.

Pulsar van Pennsylvania ontwierp de eerste volledig digitale genieten in 1970. Texas Instruments introduceerde de eerste kwarts observeren voor minder dan $ 20 aangeboden in 1976. Het prijskaartje had van 125 $ vijftien maanden eerder gedaald. In 1978, Texas Instruments kende een visie op de markt voor $ 10. Vroeg of laat, meer rendabele internationale horloges gebracht op de onderneming om de markt te observeren verlaten.

De Zwitserse ervaren merkten hun deel van de check-out-industrie daling tussen de jaren zeventig en 1983. Een Zwitsers consortium is opgericht om dit probleem aan te pakken. Het alternatief was de Swatch lijn, die werd ontwikkeld om een ​​wegwerpmaatschappij item. De vele versies en kleuren had liever met kopers en bevestigd terugkeer onderneming.

Category: Horloges

Comments are closed.