De geschiedenis van Geneve Horloges

In 1541, de geestelijke hervormer Johannes Calvijn, verbood het aandoen van sieraden in Genève. Goudsmeden en zilversmeden werden gedwongen om hun transacties op passende wijze aan te passen. Schakelden zij maken zien. Door 1790, werd Genève veel meer dan zestig exporteren, 000 horloges per jaar. De ommekeer van Genève was een mijlpaal die de basis voor de wereldwijde goede resultaten in het jaar te komen zou zijn, voor bepaalde persoon horlogemakers en voor Genève conditie-of-the-art te observeren-maken van het veld.

Audemars Piguet is in het observeren van kleine bedrijven sinds 1875. In de loop van hun vroege erfgoed, de organisatie die gespecialiseerd is in het klokgelui horloges. In 1892 creëerden ze ‘s werelds 1e ogenblik repeater polshorloge en, 2 decennia later, het moment-repeater juwelentegenhanger genieten. In 1918, Audemars Piguet genoot grote goede resultaten als het vrouwen polshorloges set met belangrijke stenen geïntroduceerd. Het bedrijf ontwikkelde de stellaire ‘Femmes du Monde’ lijn bijna een eeuw later, in 2004. Audemars Piguet is ook geïdentificeerd voor de productie van ‘s werelds dunste polshorloge in 1948. Veel meer juist de laatste tijd, in 2007, Audemars Piguet vestigde de indrukwekkende ‘Millenary Precieuse’ lijn van avondkleding horloges (zie verbinding in References).

Girard-Perregaux werd geboren als Jean-Francois Bautte produceerde zijn eerste, uiterst dunne uurwerken in 1791. Hij was de typische horlogemaker, maar hij was ook een significant vooruitziende ondernemer die bewezen een productie-eenheid met alle essentiële ambachten onder 1 dak. Uurwerken van het bedrijf belandde de voorkeur van de koninklijke hoven door Europa. In 1867 bracht de firma de gevierde Tourbillon model, dat de gouden medaille op de Wereldtentoonstelling in Parijs nam. In 1889, de handtekening Tourbillon Met drie Gouden Bruggen behaalde de gouden medaille. Het zou opnieuw worden uitgebracht in daarna een aantal jaren met gelijkwaardige resultaten. Volgende mijlpalen Girard-Perregaux’s bestaan ​​uit de fabricage van de om te beginnen met een significante frequentie beweging in 1966, een nieuwe variëteit van extreem slanke bewegingen in 1994 en de lancering van de Planeet Brede Time Control model.

In 1851, het partnerschap met betrekking tot Antoine Norbert de Patek en Jean-Adrien Philippe resulteerde in de nieuwe benaming van het bedrijf om Patek Philippe. In 1867, zouden ze het in eerste instantie polshorloge te maken en, het aanhangende tot 12 maanden, een juwelen waarnemen met een stokbrood beweging. In 1901, na de dood van de twee opdrachtgevers, Patek Philippe draaide een naamloze vennootschap. Door 1927, het bedrijf ervaren vestigde de 1e polshorloge met een eeuwigdurende kalender. Door de toekomst decennium werden zij bevorderen de eerste polshorloges wereldwijd gelegenheden. In het millennium jaar, maakten ze ‘de meest geavanceerde pocket genieten in de wereld’ in de vorm van de Star Caliber 2000. De Patek Philippe Organisatie vertelt informatie van zowat elke genieten geproduceerd doordat 1839 zodat een volledig historie wordt aangeboden aan iedere consument.

Rolex was in eerste instantie opgericht in Londen, maar verhuisde naar Zwitserland in 1914. Temidden van de meest populaire horloge stijlen is de Oyster, geformuleerd in 1926, en de aanvankelijk lucht, stof-en waterbestendig horloge. De Oyster Date werd in 1945 geïntroduceerd. In 1953, de Explorer product op het podium, gevolgd door een opeenvolging van baanbrekende creaties. In 1967, de Rolex Sea-Dweller was beschikbaar voor duikers met het verzekeren van matching tot een diepte van 4000 meter Rolex is synoniem met visionaire technologische know-how en innovatie. De organisatie heeft ervoor gezorgd dat zijn superieure normaal wordt bestendigd als gevolg van de horloge scholen in Zwitserland, Japan en de Verenigde Staten.

Gemeenschappelijke Vertrek is opgericht in 1894, maar het was niet tot 1919 dat de organisatie in de eerste plaats werd gevestigd in Genève. Het betrekken van 1935 en 1937, ‘Common’ groeide uit tot de geregistreerde titel geworden, en ‘Common Geneve’ de geregistreerde fabrikant. Het bedrijf introduceerde de ‘Compur’ en ‘Compax’ stijlen de hele exacte interval, een zeer enthousiaste ontvangst. In de jaren vijftig, Common Geneve geconcentreerd op de productie van dunnere geautomatiseerde acties. In 1966, de ‘Golden Shadow’ vervaardigd zijn debuut, gevolgd in 1975 door beheersing van de dunste analoge quartz uurwerk wereldwijd. Door de jaren 1940, werd Common Geneve bijnaam ‘het horloge couturier,’ een evergreen titel geïllustreerd door latere creaties, dit soort als de H2O-thema lijn, de Anthea Selection.

Category: sporthorloges

Comments are closed.