De beste Quartz horloges

Warren Marrison uitvinder van de quartz uurwerk in 1927 het toepassen van kwarts kristallen als een tijd gebruikelijk voor de 1e keer. Het prototype quartz horloges belandde geproduceerd in 1967 in Zwitserland, maar de aanvankelijk professionele kwarts check-out was niet geproduceerd tot uiteindelijk 1969 door de Seiko bedrijf. Op dit moment quartz techniek is ontdekt in wekkers, keuken timers en de sloten op geldschieter gewelven.

Quartz genereert een elektrische lading wanneer mechanische spanning wordt toegepast. Dit type van technologische innovatie is een troost omdat quartz horloges hoeven niet kronkelende om doel. Door moeder natuur, is kwarts niet beter zijn vorm met de temperatuur, zodat het relatief nauwkeurig in keurige of warmere weersomstandigheden blijft. Dicht bij negentig procent van horloges vervaardigd wereldwijd hebben kwarts beweging.

Seiko maakte de Astron, ‘s werelds eerste quartz kijken. In 2008, het merk onthulde de Lente Genereer Spacewalk, de te beginnen met het oog ontworpen specifiek voor gebruik in het gebied. Timex is erkend als de eerste Amerikaanse horloge bedrijf. De merknaam produceert een scala van waterbestendig quartz horloges. Fossil is organisatie die quartz horloges beschouwd worden verminderd te sluiten creëert. Rolex maakt luxe quartz horloges in goud en roestvrij metaal dat wordt gedacht aan een symbool van status zijn. Movado biedt ook een lijn van high-hoge kwaliteit quartz horloges.

verkoopprijs wordt gebruik gemaakt van de vele quartz horloges beoordelen. Vanaf 2011, Timex horloges kosten tussen de $ 12 en $ 124. Fossil quartz horloges zijn meestal goedkoop. Rolex quartz horloges, daarentegen selectie uit $ 6, 950 opwaartse van $ 30, 000.

Category: mannen horloges

Comments are closed.