De Achtergrond van Rolex horloges

Hans Wilsdorf, op de leeftijd van 24, zijn de Rolex horloge Organisatie in 1905 in La Chaux De Fonds, Zwitserland. Ondanks het feit dat het zakhorloge was de mainstream uurwerk van de dag, concentreerde hij zich op het ontwikkelen van polshorloges die kon oog in bekendheid aan de aspecten.

Wilsdorf snel opgezet functioneert als Wilsdorf & Davis, die later groeide uit tot Rolex Let Zaken, met zijn broer-in-wetgeving Alfred Davis in Londen. Hij verdeelde de functies met betrekking tot Engeland en de Zwitserse werkplekken. Zijn om te beginnen met polshorloge was zilver met een lederen band werken met verlaagde kosten bewegingen besteld bij een fabrikant in Bienne, Zwitserland. Horlogemakers van dat interval normaal niet vervaardigen hun hebben acties.

Om certificering van Bienne’s Bureau Officiel kantoren te krijgen, moeten alle horloges verduren veeleisende testen. Het 1910, had Wilsdorf horloges zijn blootgesteld aan extreme temperaturen in een koelkast en een oven boven de veertig vijf dagen in de Kew Observatory in Londen. Alle lange termijn uurwerken verworven diezelfde testprocessen.

In 1926, Wilsdorf schiep de Rolex Oyster, zo genoemd vanwege de waterdichte gebouw. De Oyster kwam tot stand als gevolg van Wilsdorf’s worstelen om een ​​oester te openen bij een avondmaal bash. Het gaf hem het plan van de bouw van de eerste drinkwater resistent horloge. Hij maakte een waterdichte afdichting op de zaak en een waterdicht kronkelende systeem vergeleken door Wilsdorf als een ‘mini-onderzeeër luik.’ Het glas werd vervangen door een afzonderlijke kunststof stuk bestand tegen breuk of scheuren.

In 1927, Mercedes Gleitze, een Britse kantooromgeving secretaresse, zwom het Engels Kanaal dragen van een Rolex Oyster vijftien uur. Het geniet ook nu gewerkt toen ze aankwam op de kusten van Engeland. Wilsdorf introduceerde een substantiële krant marketingcampagne wervend Gleitze en Rolex verwezenlijkingen.

In 1931 Wilsdorf pionier in de eeuwigdurende zelfopwindend zien dat de beweging van de arm naar het polshorloge tikken behouden benut. In 1945, de ‘Datejust’ blik op debuteerde presentatie van de getoonde 03:00 dag en het gebruik van de gebruikte echter vergroot Cyclops lens. De ‘Werkdag-Date’-model werd opgericht in 1956.

Wilsdorf overleed in 1960, maar Rolex bleef verdienen uitstekende horloges, waaronder de 1971 Oyster Perpetual Sea Dweller 2000, dat h2o spanning weerstand op maximaal twee, 000 meter De 4000-model, dat zou kunnen gaan naar 4000 meter, debuteerde in 1980 . In 1985 had meer dan 4,1 miljoen Rolex uurwerken zijn gecertificeerd en kocht.

Category: Horloges

Comments are closed.