David Beckham s Prime 5 Watches

37 12 maanden David Beckham ontworpen zijn roem als een voetbal deelnemer, debuteert bij Manchester United, een van de meest welvarende Britse groepen van de moderne tijd. In zijn elf jaar bezetting bij de club, gedeelte van een personeelsbestand dat 1 van de Premier League op 6 situaties was hij, de voetbal gerelateerde (FA) cup twee keer en de UEFA Champions League in 1999. Hij heeft vergaard 115 caps voor zijn plaats, een persoon van de meest bedekte gamers van het erfgoed van het land. Zijn prestaties zijn er in overvloed, waaronder een OBE van Hare Majesteit de Koningin. Hij heeft ook minimaal 4 opmerkelijke informatie: 2 Engelsman (rechts na Trevor Francis), een landstitel in drie landen (in Beckham scenario Engeland, Spanje en de Verenigde Staten) te verwerven. Hij heeft ook de eerste Britse voetballer geweest om reizigers een intentie op drie individuele hele wereld Cups en deel te nemen aan 100 Champions League videospelletjes. Hij is een idyllische Britse sport ambassadeur, het verwerven speelde een grote doel in de prachtige Olympische Spelen in Londen: in de twee het bod terug in 2005 zo goed als de precieze games: het aansteken van de ketel, wanneer de fakkel landde in het Verenigd Koninkrijk uit Griekenland en het transport van de vlam langs de Thames naar het stadion: het markeren het begin en einde van mammoet reis van de zaklamp. Direct na relatie met even beroemde Spice Vrouw Victoria Beckham in juli 2009, zijn dagelijkse leven buiten voetbal en sport, is alom bekend. Als een gevolg aan media-aandacht en promotiecampagnes, zoals de beruchte Emporio Armani ondergoed advertenties, het paar heeft een fortuin vergaard van meer dan 100 miljoen. Nee speculeren, David zich kan veroorloven om te betalen voor zo veel prachtige horloges. Ik heb gekozen voor de meest effectieve vijf:

Rolex

David Beckham is gevonden op een aantal gevallen met een prachtige Rolex Deep Sea Dweller horloge . Voor mijn hub op de Rolex Geniet merknaam, klik hier vermeld.
Dit prachtige check-out heeft een 44m mooie zwarte bellen. De omstandigheid wordt geproduceerd uit een metaal en titanium legering. Het is waterdicht tot een verbazingwekkende drie, 900m. Het is mechanisch en zelfoprollend . Charge: 6000 / $ 9500 Voor mijn hub op de Rolex Geniet fabrikant, klik hier

Breitling

David Beckham. , de nieuwe ambassadeur voor Breitling, sportactiviteiten deze adembenemende kijk in deze commercial. Het voldoet hem goed en is een geweldige uurwerk. Breitling hebben daadwerkelijk deze zeker goed zoeken horloges. In dit specifieke product, de behuizing is ontworpen uit staal en heeft een zwarte wijzerplaat , om het te helpen om op te vallen. Het heeft een diameter van 46mm, dus opvalt ongelooflijk. Het is waterdicht tot 100 meter. De selfwinding en heeft een 70 uur weer terug-up voeding. Het is offiicially-chronometer geaccrediteerd als goed. Op de Breitling website kunt u deelnemen aan over met het aanpassen van de weergave naar uw hebben smaak. Persoonlijk wil ik de roos goud omstandigheid in tegenstelling tot metaal – met een zwart lederen band en vouwsluiting. Breitling informeert me dat dit zal de prijs 21,520.00 dus het is mogelijk als mijn HubPages inkomen te verbeteren door tien, 000.000% dan kan mijn pols sieren op een plaats in het potentieel!

Breitling

Latere op van de vorige paragraaf over de advertentie toont Beckham draagt ​​een Breitling hij werd gespot op de activiteit van een Laker’s sportieve toch nog een. Similairly om de te beginnen met Breitling, dit waarnemen heeft een 46mm omstandigheid, wordt geleverd in een metalen of roze goud situatie, heeft 100m waterbestendigheid en een 70 uur reserve elektrische voeding. De consument kan kiezen voor een barenia leer-based, krokodillenleer-based of metalen gaas riem.

Jacob & Co

Jacob & Ampco werd opgericht door Jacob Arabo in de vroege jaren negentig, toen zijn concentreren op kijkers wendde zich tot de supersterren van de hiphop aarde. Hij verwierf de bijnaam ‘Jacob de Juwelier snel direct na. In 2005 verhuisde ze naar een winkel op East 57th Avenue in New York. Filmster klantenkring bevatten: Bono, Michael Jackson, Madonna, Ozzy Osbourne, Elton John, Jay-Z, Britney, Beyonce, Tom Cruise, Brad Pitt, Justin Timberlake en Usher. Beckham is een naar verluidt aanzienlijke fan van het merk, het bezit van een assortiment van meerdere van dit merk horloges, dating opnieuw naar de late jaren ’90 De blik op gemodelleerd door Beckham in de foto is uit het assortiment Jacob & Ampco.: wereldwijd. Deze horloges zijn voorzien van een 47mm wijzerplaat ingekapseld in een PVD check out zaak. De band is een zwarte rubberen band met een rosegoud JC symbool erop. Ook H2O bestand. Hij verwierf dit horloge uit de New Yorkse winkel opnieuw in 2011.

Jacob & Co

, een tweede blik Jacob & Ampco op hoogtepunten van David hou echt voor het merk. Dit keer een model vormen de Epic Selection. Horloges in deze reeks zijn trots op een automatische 27-Jewl Caliber, eindig met chronograaf functies. Er is ook een dag indicator en achtenveertig uur elektrische gangreserve. Beating op 8 trillingen een 2e, de minuten en enkele uren moeten worden nageleefd in het midden, en het hart seconden voor de chronograaf. De kroon heeft drie standen: datum, montage en tijdcorrectie. Dit wordt afgerond met een saffier kristal en moderne rubberen band. Het heeft een 47mm wijzerplaat en is h2o resistent. Dit naar mijn mening, is de beste check out David kiest om te dragen. Het is het een bijzonder observeren streef ik hebben!

Category: luxe horloges

Comments are closed.