Croton Horloges Erfgoed

oorsprong op de werkbanken van een kleinere winkel op de grens tussen Italië en Zwitserland, de Croton View Co overleefde het markeren van de transformatie-van-de-twintigste eeuw en Aarde Wars I en II zonder het overslaan van een nederlaag. Tegen het midden van 1900, ervaren de gerespecteerde model bereikte een wereldwijde volgende, en in 1991 werd het overgenomen door Nationwide Time, een multi-generationele probleem ook gespecialiseerd in de productie en groothandel van uurwerken, omdat de jaren zestig. Onder de leiding van president David Mermelstein, de overname betekende dat een extra huidige bedrijf zich op de lange termijn van de fabrikant, die dit soort vernieuwingen als levenslange garantie op elke beweging omvatten zou speerpunt. Potentiële structuur wordt verwacht dat zij in de voetsporen van de vroegere, terwijl de eenentwintigste-eeuwse marketing blijft de ontwikkeling van de lijn, die in 2007 op uw eigen, geproduceerd en kocht extra dan 1.000.000 Croton horloges markeren.

Wanneer Nationwide nam Croton in zijn uurwerk netwerk, ontwerpers introduceerde een enorme verschuiving: Vanaf die tijd, het bedrijf volledig toegewijd aan de invoering van een minimale van 250 nieuwe soorten elk jaar. Dit probleem draagt ​​op waaraan moet worden voldaan door het uitgeven van aandacht voor ‘goede kwaliteit, precisie, mode en structuur’, aldus Croton advertenties. In plaats van steeds verkocht tegen constrained cijfers van retailers en retailers, het landelijk netwerk kunnen nu de Croton fabrikant direct beschikbaar voor veel meer dan vijf, 000 gebieden over de hele wereld te maken. Om haar industrie te bestaan ​​verhogen, Nationwide namen ook Croton layouts om televisie te stellen de aankoop van netwerken, daarom escalerende mogelijk naamsbekendheid door wat wordt geloofd door de corporatie om 67.000.000 huizen op ShopNBC alleen zijn zowat elke maand.

Om het 130-jarig bestaan ​​van de oprichting van het bedrijf in 2008 verheugen, Croton werd omgedoopt tot niet alleen slechts een horloge lijn maar een assortiment van specifieke observeren verdienende entiteiten, die elk zou concentratie op de stijlen voor speciale groepen van de consument. Na het analyseren van de demografie van de kopers het bedrijf hoopte te komen, lanceerde deze imprints: Nicolet, Andre Girroud, Manhattan en Paul DuPree. Spanning een brede selectie van tarieven en componenten die dingen zoals bijna alles, van kunststof tot exotische leersoorten zou omvatten, Croton groeide ook een aanvankelijk-tijd producent en marketeer van handtassen en accessoires onder de Nina Raye model te worden.

ontdekken celebs om producten en oplossingen onderschrijven met uit beloning is het moeilijk carrière van public relations en het bevorderen van specialisten, maar in sommige gevallen kan een beroemdheid goed te investeren in een ding op zijn eigen voorafgaand aan het krijgen gefotografeerd dragen of ermee werken. Dat vreugdevolle samenloop van functies is deel van Croton merk geschiedenis. De organisatie is niet terughoudend om aan te kondigen dat zijn horloges zijn eigendom van en gedragen door de wil van Miley Cyrus, Taylor Swift, Natalie Cole, Quincy Jones, Joe Mantegna en Josh Groban. U zult over de nieuwste Croton modellen komen op de webpagina’s van de Bazaar tijdschrift Harper’s en andere stijl veld publicaties.

Mits haar langdurig opnemen, zou u overwegen de Croton View Co ervaren gepeild de diepten van haar PR opties, maar een hogere publiciteit moord demo wist dwerg informatie geproduceerd door vintage Croton horloges verkocht als collectible kunstwerk of brengen hoge biedingen op een veiling. Gedurende de Scott Peterson moordzaak, de man nu veroordeeld voor de moord op zijn echtgenote en ongeboren zoon luisterde naar getuigenis op 31 december 2002, over vingerafdrukken ontdekt op een verpand Croton uitchecken en de pion ticket. Het erfstuk aanwezig was onderdeel van een erfenis Lacy Peterson opgedaan bij een tante. Hoewel de juridische professional Mark Geragos voorkomen dat de identiteit van de persoon die verpand het genieten wordt blootgesteld hele elfde werkdag van de proef, de implicatie dat Peterson’s duimafdruk was gebonden aan het ticket en de check-out extra de meest actuele weinig beetje roem die zonder einde te worden bevestigd aan de Croton titel.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.