Consument Tutorial voor een Rolex Submariner

Submariner is bedoeld voor gebruik terwijl duiken en deze is waterdicht tot een diepte van driehonderd meter (een, 000 voet). Het heeft ook een unidirectionele timing bezel, waardoor nauwkeurige meting van duiktijd. De in het horloge glide-lock sluiting suggereert dat het zal comfortabel in vorm over een wetsuit.

De Submariner is een self-kronkelende horloge, wat suggereert dat het wordt gerund door de beweging van de drager en is niet echt afhankelijk van een batterij. Simpelweg omdat dit is bijzonder betrouwbaar, zelfs in uitzonderlijke situaties. De kronkelende systeem alleen is opgebouwd uit tien afzonderlijke secties die ervoor zorgen dat de check-out correct blijft.

De Submariner model is veel meer dan 50 jaren oud, in het bezit 1 gecreëerd in 1953. 1 van de goede redenen voor zijn langdurige charme is zijn taaiheid — de bezel is zowat krasbestendig, en de oester omstandigheid is hermetisch afgesloten om te waken tegen schadelijke componenten.

De Submariner is een eenvoudig horloge om te rennen en te behouden. Om de datum aan te passen, trek de winder (beschouwd als de kroon) afwezig in de wijzerplaat, zodat het klikt zo snel. Om de tijd te wijzigen, trek het uit nog een andere klikt. U kunt de band te veranderen met 50%-url metingen zonder de armband professioneel verkort alleen de glide gesp aan uw keuze los te laten en strakker of losser.

Category: Horloges

Comments are closed.