Colorado Winter Klimaat paraatheid: Observaties, waarschuwingen en adviezen

We zijn allemaal bekend met het kruipt op het TV-scherm of de bulletins op de radio voor de winter de temperatuur advisories deze als Wintertime Storm Observeren, Blizzard Warning, Freeze Warning en meer.

Maar, hoe veel van van ons eigenlijk weten wat al die betekenen?

Er is zeer unieke omstandigheden van de National Weather voorwaarden Dienst volgt de afgifte van deze horloges en waarschuwingen en er zijn kritische verschillen waarbij alle van hen. In deze 2 in een verzameling op Weer Winterse omstandigheden paraatheid van de National Weather voorwaarden Provider, Examiner.com helpt u volledig begrijpen wat al deze te betekenen, zodat u kunt beter georganiseerd zijn.

Be alle set winter klimaat stakingen: ‘Like’ ons op Facebook, nemen wij uw kringen op Google+ en hou je ons op Twitter

Public feiten Verklaring
Nationwide Climate Provider Denver CO 600 AM MDT
di 23 oktober 2012

Van de weer Countrywide voorwaarden Service:

Wat betekent dat waarschuwing suggereren

Winter seizoen is net over de? hoek. Wanneer een waarschuwing wordt afgegeven zal je weet wat het betekent en zal u weten hoe te reageren? In de loop van dit Colorado Winter seizoen weersomstandigheden ervoor zorgen dat u ontwikkelen tot gemeen met onze lijst van meest waarschijnlijke dagelijkse woon-besparing winter weer goederen paraatheid Week.

Deze lijst heeft de blik op, waarschuwing en adviserende voorwaarden voor Colorado oosten van de Continental Divide. . Bespaart dit record in de loop van de winter

Grote sneeuw normen voor Oost en Central zijn middel waarden die over een grote spot:

 • Voor de bergen â € ‘acht centimeter sneeuw ophoping in 12 uur of 12 of extra centimeter in 24 verschillende uren.
 • Voor de lager gelegen â €’ zes centimeter sneeuw ophoping in 12 verschillende uren of 8 of veel meer centimeter in 24 uur.

Wintertijd temperatuur horloges en waarschuwingen

Een winterseizoen storm controleren wordt afgegeven wanneer winterseizoen storm problemen haalbaar zijn in de volgende drie dagen, maar de timing intensiteit of gebeurtenis kan mogelijk blijven onzeker.

Een winter storm waarschuwing wordt afgegeven wanneer zware sneeuw plaatsvindt of zal vestigen in de up komende 36 enkele uren. De forse sneeuw kan gepaard gaan met wind groter dan vijftien mijl en blazen sneeuw.

Een sneeuwstorm uitchecken is afgegeven wanneer blizzard aandoeningen zijn haalbaar in de toekomst 12 tot 36 uur. < / p> Een sneeuwstorm waarschuwing is uitgegeven in lagere hoogten wanneer de volgende omstandigheden worden voorspeld gedurende ten minste drie uur:

 • aanhoudende wind van 35 mph of grotere .
 • Significante uitglijden en / of stuifsneeuw verlagen
 • zichtbaarheden aanzienlijk minder dan een kwart mijl.
 • Een sneeuwstorm waarschuwing < / strong> wordt afgegeven voor de bergen voor de problemen meer, maar de wind winden met een overschot van vijftig mijl aan de toegenomen verhogingen.

  Een gevoelstemperatuur check out wordt afgegeven wanneer de gevoelstemperatuur waarschuwing voorwaarden zijn haalbaar in de komende 12 tot 36 uur.

  Een gevoelstemperatuur waarschuwing wordt afgegeven voor de wind koude rillingen van minimaal minus 25 graden bij verminderen verhogingen en minstens min 35 levels in de bergen en uitlopers.

  Bevriezing horloge wordt afgegeven wanneer freeze problemen zijn mogelijk in de komende twaalf tot 36 uur.

  Bevriezing waarschuwing wordt afgegeven in de loop van de rijzende jaar toen populaire temperaturen verwacht beneden 32 graden dalen.

  Een substantieel wind observeren wordt afgegeven wanneer hoge windcondities verwacht om vast te stellen in de up komende twaalf tot 36 uur. Soms zal het laat in de oorspronkelijk verwachte interval â worden uitgegeven € ‘zes tot 12 uur â €’ als de potentiële aanzienlijke wind bestaat, maar er is enige onzekerheid.

  Een aanzienlijk wind waarschuwing is afgegeven:

 • Want bergen en uitlopers bij aanhoudende windsnelheden van vijftig mijl per uur gedurende ten minste een uur of windstoten tot ten minste 75 mijl voor elke lengte worden voorspeld
 • <. li> Voor de verminderde verhogingen bij aanhoudende windsnelheden van 40 mijl per uur gedurende ten minste een uur of windstoten tot ten minste achtenvijftig mijl voor een looptijd worden niet verwacht.

  Een winter temperatuur adviserende wordt afgegeven:.

 • Wanneer elementaire sneeuw ophopingen worden verwacht over vier en 8 centimeter in 12 verschillende uren in de bergen en tussen 3 en zes centimeter in twaalf verschillende uren bij verminderen verhogingen < / li>
 • Wanneer vallende sneeuw wordt begeleid door waait sneeuw over vakantie problemen te brengen dankzij zichtbaarheden verlagen.
 • Wanneer wind geblazen sneeuw af en toe zichtbaarheden zal verminderen en een gevaar voor vakantiegangers. < / li>
 • Voor het stilzetten van motregen of een mix van soorten neerslag zoals sneeuw en ijzel die reis situaties van invloed zal zijn.

  Een dichte mist adviserende wordt afgegeven toen heersende mist zichtbaarheden een 1/four mijl of een stuk minder. Een gevoelstemperatuur adviserende wordt afgegeven op de vlakten zal minimaliseren wanneer de wind en de temperatuur op te nemen om de gevoelstemperatuur waarden genereren van min achttien tot min vijfentwintig graden. Een gevoelstemperatuur adviserende wordt afgegeven voor de bergen en heuvels bij wind en temperatuur te combineren om de gevoelstemperatuur waarden van min vijfentwintig graden maken. Een vorst adviserende wordt afgegeven in het kader van de uitbreiding van de tijd wanneer de temperaturen zullen naar verwachting dalen tussen 32 en 35 graden op kristalheldere kalme avonden. Een stof waait adviserende wordt afgegeven wanneer blaast stof afneemt zichtbaarheden naar beneden een mijl.

  Category: sporthorloges

 • Comments are closed.