Citizen Volwassen mannen s en Gals s Horloges: Eco-Genereer Know-how

Citizen Technologische innovatie

Vrijwel alle nieuwe horloges Citizen presenteert vandaag bestaan ​​van Eco-Drive bewegingsmechanisme. De Eco-Push is het toppunt van technologische prestaties van de onderneming, een single die het brengt aanstaande om andere beschouwde vooruitstrevend en uniek horlogemakers en onderscheidt Citizen als een echte bijdrage aan de markt. De meest inspirerende aspect van de Eco-Genereer heeft eigenlijk weinig te maken met de complexe technologische en mechanische werkingen: het is echt de gemeenschappelijke betaalbaarheid van Citizen horloges, die het mogelijk maakt mensen vandaag om genoegen te nemen in deze technologische noviteit in een bijna democratische manier. De Eco-Drive werkt met behulp van een kosteloze bron, en vermengd met een goedkope prijs het wordt om een ​​elke individuele man en vrouwen genieten, de twee in lichaam en geest.

Eco-Push

Eco-Genereer horloges bestaan ​​uit vele fotovoltaïsche cellen die licht-gewicht absorberen van buiten het huis middelen en volledig om te zetten in energie. De sterkte gaat in een innerlijke batterij uit verandering bevoegdheden de acht andere woorden, de zonnecellen omvatten de turbines van een miniatuurvermogensrelais zender van genieten. Een nog meer geavanceerde variatie zogenaamde Eco- Reizen Thermo, gebruikt temperatuur verschillen (tussen de pols van de drager en de sfeer) als een bron van kracht. Een hele aanbod moet voldoende zijn voor maximaal 5 verschillende jaren Als in een gebrek aan licht of temperatuur groot verschil, de blik op een verfijnde mechanisme voor het behoud van kracht:. 1, zullen de seconden met de hand elke stijgen twee seconden, en uiteindelijke de handen voorkomt verschuiven volledig hoewel het uitzicht blijft op te blijven controleren van de tijd te houden. Indien zacht opnieuw wordt aangeboden, zal de palmen verschuiven naar de juiste positie.

All-natuurlijke Check out

Aangezien Citizen Eco-Genereer je moet niet wegwerp batterijen nodig en je moet niet vervuilen het ecosysteem, ze zijn ecologische horloges. Maar er is zeker veel meer aan de Eco-Travel dan dat:. Door het exploiteren van andere middelen van licht, puur of kunstmatige, het creëert een symbiotische huwelijk met moeder natuur en met personen Het maakt gebruik van zonne-kracht en lampen die elektriciteit steenkool gebruiken – macht die zou in elk ander geval diffuus in het milieu zonder enig nut. De Eco-Drive belichaamt de uiteindelijke winst-krijgen idee.

Category: sporthorloges

Comments are closed.