Citizen Eco Drive horloges zijn niet waarde van het geld

Ik heb gewerkt op het gebied horloge voor velen een lange tijd en hebben op geen enkele wijze gezien zo sterk technologische en analyse verkwisten als de Citizen Eco-Push horloges. Ze adverteren op posters, televisie, tijdschriften en whereever anders beschikbaar die deze horloges nooit nodig om een ​​batterij te hebben. Oh, maar ze doen. Ze zijn gewoon niet geroepen een batterij, ze verbinding maken met het ‘condensatoren’. Deze condensatoren hebben de capaciteit op te laden, niet ten opzichte van uw auto accu. Wanneer u een persoon van deze $ 300 of zo te verkrijgen horloges tegen JC Pennies, het absolute minimum loon winst mens reciteert bijna letterlijk wat ze zoeken op de brochure. ‘Deze horloges geenszins wil een batterij!’ en ‘Deze horloges worden aangedreven door zacht!’ Ik krijg ongeveer 3 shoppers per week die in optreden met Eco-Push horloges waar de ‘batterij’ is opereren vanuit. Net zoals uw auto batterij werkt vanuit zowat elke 5 jaar (ook al uw auto kosten) zal de Eco-Push uitzicht condensator opereert vanuit zowat elke 5 jaar. Maar deze condensator prijskaartje me $ 20 – $ 25 aan groothandel te verkrijgen, ik in bekeerling batterij van mijn cliënten over $ 75 om het te schakelen. (Ik weet het, de mark up is belachelijk, maar ik krijg slechts 3 per week, dus ik ben niet overvloedig altijd kort verwerven) Als je vraagt ​​burger om het te vervangen, het kan je opladen tot $ 150 en overwegen twee maanden! De meeste standaard blik op batterijen Ik krijg kostte me een paar dollar en ik kost $ 10. Individuen observeren batterijen zou definitief een gewone vijf een lange tijd ook. Dus waarom, afgezien van esthetiek, zou elke order een Eco-Push vs regelmatig genieten als alle andere dingen is het vergelijkbaar? Ik ga niet praten over Tags en Movados, zijn mensen geschapen voor de lux markt. Het lijkt in principe niet-gevoel en is niet van plan aan de koper voordeel helemaal.

Category: mannen horloges

Comments are closed.