Chronograph Horloges voor mannen

Wat is een chronograaf horloge?

Voor iedereen die niet gebruikelijk is met de term ‘chronograaf’ het is echt gewoon door de Oxford Engels woordenboek omschreven als ‘een instrument voor het opnemen van de tijd met geweldige precisie’ . De zin zelf is afgeleid van de Griekse woorden en ‘Chronos’ zinnen (dat betekent tijd) en ‘grafiek’ (dat betekent componeren). Misschien een extra nauwkeurige definitie zou bevatten het uitvoeren van een stop te observeren als een beoogde element naast het vertellen van de tijd. Het gebruik van de periode ‘chronograaf’ is enorm verbeterd sinds de oprichting in 1816 door Loius Moinet . De grafiek onder hoogtepunten dit het verergeren plotselinge piek van 1968 on-afdelingen samenvalt met de uitvinding van de eerste automatische chronograaf check out in 1969 door het partnerschap van horlogemakers Heuer, Breitling en Hamilton evenals momenteel dezelfde 12 maanden dat Opwinding Aldrin droeg een Omega Speedmaster Professional hoewel het plaatsen van voet op het oppervlak van de maan. De stijl en het ontwerp en de functies van de chronograaf horloges zijn aanzienlijk verbeterd, aangezien de vroege jaren 1900 toen de zakhorloge variatie werd de voorkeur onder de de ongelooflijk rijk. Chronograaf horloges zijn nu het meest meestal gedragen op de pols en dankzij verbeteringen in de productie en distributie zijn nu beschikbaar om aa veel groter deel van de inwoners. De kosten kunnen variëren van 10 van de 1000’s van pond tot slechts een paar dollar. Gerenommeerde producenten van uitzonderlijke kwaliteit en chronograaf horloges nemen Omega, Brietling, Hublot, Rolex en Seiko.

Hoe veel moet echt je inzetten op een Enjoy?

Beneden is ons vrij standaard verkoopprijs informatie die nuttig kan zijn wanneer het proberen om een ​​besluit over hoe sterk te besteden om te komen . Het is puur een tutorial en houdt geen rekening met uw persoonlijke persoonlijke uitgaven budget beperkingen. Voortdurend probeer te onthouden dat bij het winkelen voor een cadeau is het van mening dat telt en hoewel kenners misschien wel transformeren hun neus op een goedkope uitzicht andere zou behoorlijk tevreden zijn met een volledig operationele $ 10 het uitchecken.

< strong> Personal Deal met

 • Dagelijks gebruik ($ 50 – $ 250)
 • Exclusieve gelegenheid alleen ($ 250 – $ 5000)
 • Puur sier ($ 5, 000 en hoger)

  Beloning

 • Pretty speciale gelegenheid. dwz Engagement, vijftigste verjaardag ($ 250 – $ 5, 000)
 • Andere specifieke gelegenheid. dwz Verjaardag of Kerst ($ 50 – $ 300)

  Allerhoogste geprijsd chronograaf horloges

  zo perfect als het krijgen van een trend accessoire een goed vervaardigd blik op door een gevestigd merk kan een levensduur of zelfs vele levens duren. Dit suggereert dat het kan worden beschouwd als een investering beslissing en kan naar beneden worden doorgegeven door middel van generaties. Bij sommige mensen besteden hun geld in aandelen of schaarse wijnen mensen die doorbrengen in een kwaliteit zicht hebben de extra bonus dat zij de financiële investering zichzelf tegenwoordig kan waarderen zonder de noodzaak van het kappen van de voordelen. Als de uitgaven 1000 euro’s op een horloge is het een goed idee om ervoor te zorgen dat je het hebt verzekerd, zelfs als de check-out wordt alleen gedragen op onderscheidende gevallen. Als u op zoek bent naar een zicht te krijgen op te stellen zijn waarde de grafiek eronder is echt praktisch. In bepaalde wijst hij op het grote verschil tussen de zeer top rated-stop-modellen en andere, nog enigszins hoog geprijsd, horloges. Een kwestie die springt uit bij u geschikte weg is dat Rolex horloges hebben een neiging hun waarde ongelooflijk effectief te houden. Dit is waarschijnlijk aan het feit dat Rolex is dergelijke een goed bekende merk internationaal zijn. In werkelijkheid is het misschien wel de ideale erkend kijken naar model in de planeet en is synoniem voor hoge kwaliteit. Kenners van het kijken naar milieu kunnen hun neus transformeren omhoog bij Rolex als een fabrikant die op grote schaal te produceren, maar de waarheid is hun reputatie is zo stevig onder het gewone publiek dat ze worden beschouwd als een staande afbeelding.

  Patek Philippe en Vacheron Constantin produceren niet zo veel van horloges zoals Rolex en het is deze schaarste die hen in staat stelt om dit soort van een hoge verkoopprijs.

  Midden in de Variety Horloges eisen

  Hoewel geweldige top kwaliteit horloges worden veel sneller aangeboden en redelijk geprijsd als gevolg van de globalisering en technologische innovaties in de productie, grote top kwaliteit, handgemaakte horloges worden toch beschouwd als een status van imago en een belangrijk accent op de welvarende en goed bekend. Beroemde mensen uit sportactiviteiten begint om astronauten hebben bevorderd top blik op maakt voor vele jaren, extra verbeteren van hun wenselijkheid en in sommige omstandigheden maken naamsbekendheid door middel van hun overtuiging. Nieuwe voorbeelden van dit soort celeb aantekeningen betrekken ijshockey ster Wayne Gretzky ambassadeur baan met Brietling, Maria Sharapova de lancering van de Tag Heuer Formula 1 Bekijk in Japan en Nicole Kidman marketing Omega. Voor een geweldige kijken en effectief ontworpen kijkje op mijn om te beginnen met de selectie zou zijn Seiko. Zoals je kunt zien op de foto rechts, ik kleden in de Seiko fotovoltaïsche chronograaf die perfect is voor een jonge gekwalificeerd zoals ikzelf. De Japanse check out bedrijf Seiko produceren al horloges voor meer dan honderd vijfentwintig meerdere jaren en ze ongetwijfeld weten wat ze uitvoeren. Hoewel ze ‘flashy’ genoeg voor sommige mensen misschien niet, als je op zoek naar de werking en discrete ontwerp Seiko is groot. Andere topkwaliteit centrum-van-de-variëteit chronograaf maakt bestaan ​​uit Citizen, Armani, Fossil, Diesel, Bulova en Luminox. Je kon Timex en Casio die ook functioneren in de low-cost segment vanwege hun brede assortiment van oplossingen.

  betaalbare chronograaf horloges

  chronograaf horloges hoeft niet naar de bank te splitsen betrekken deze tijden. U kunt een goede kwaliteit horloges te verkrijgen van betrouwbare verkopers onder $ 50 op http://excellentwatches.co.uk of op Amazon. Zelfs in dit tempo moet garanderen u een garantie krijgen en ik zou adviseren te kopen geïdentificeerd fabrikanten de plaats haalbaar als ze een status hoog te houden. Producenten van zeer lage kwaliteit en uiteindelijk defecte goederen verschijnen en gaan, maar de gevestigde fabrikanten zuiniger horloges die staan ​​het examen van de tijd. Een paar goede merken om uit te verschijnen voor zijn Genève, Puma, Timex, Casio, Chimaera en Invicta. Als je een meest geliefde chronograaf kijken die ik niet heb geschetst moet je delen door commentaar beneden. Ik hoop dat u vond deze indienen educatieve en als je vond het praktisch in het bouwen van een grote vastberadenheid op het kopen van een uitzicht, eventueel voor door uzelf of een dierbare-een, ik zou blij zijn om te luisteren naar je zo echt het gevoel helemaal vrij om feedback te verlaten.

  Category: luxe horloges

 • Comments are closed.