Chris Brown gooit Rolex in menigte, enthousiast geeft het weer terug (foto’s, online video)

LOS ANGELES, Californië â € ‘Het was op de MTV Movie Music Awards zondagavond moment dat Chris Brown introduceerde de kijkers om hun voeten als hij vloog boven hen op draden, maar toen zijn $ 22.000 diamanten â €’ ingelegde Rolex groeide uit tot losraken hij wierp het in de menigte.

More Pics Kijk naar al veertien foto’s

Brown zei dat hij probeerde om zijn blik op te werpen om een ​​veilige positie, maar het eindigde in het publiek. Bevoorrechte voor Brown was er een echte fan die de Rolex terug na Brownâ € ™ s veiligheid ging in de kijkers om glimp voor de dure uurwerk. Een woordvoerder van de ster geïnstrueerd Amerikaanse website TMZ, â € œAlthough Chris niet naar de minnaar hij is zeer erkentelijk voor de ventilator steps.â €

Brownâ € ™ s rep beweerde dat, hoewel Chrisa € ™ bodyguard didnâ € ™ t krijgen de identiteit van voldoen de supporter die terug zijn te observeren, is hij nu de hoop dat ze zal hem bellen, zodat hij individueel kan bedanken en uitdrukken zijn dankbaarheid door het geven van haar wat tickets en backstage passen aan zijn nieuwe â € œF.AMEâ € tour.

Pics â € ‘Slideshow toont Chris Brownâ € ™ s rendement op de MTV Online video Tunes Awards zondagavond tijd. Video â €’ Bekijk Chris Brownâ € ™ s effectiviteit op de MTV Movie Songs Awards zondagavond.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.