Chip Ganassi Racing met Felix Sabates is helemaal klaar voor de Rolex 24 at Daytona

Wanneer u denkt over de Grand-Am Rolex Sportactiviteiten Auto collectie, de meeste mensen de eerste geloofden bekijkt gids driver voor Chip Ganassi Racing, Scott Pruett, onder vermelding van de groeten aan zijn dierbaren op huishoudniveau. Dit weekend, de groep terug naar de geboorteplaats van de snelheid, de Daytona Speedway Global, om later voor te bereiden op de Rolex 24 At Daytona op deze periode van dertig dagen. De zes-tijd en regerend GRAND-AM Rolex Sports Cars en vrachtwagens Sequence Kampioenen (2004, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012) en 4-tijd Rolex 24 At Daytona Winners (2006, 2007, 2008, 2011) Chip Ganassi Racing met Felix Sabates (CGRFS) eindigde een paar dagen van screening op Daytona International Speedway in de Roar voor de Rolex 24, en zijn hoopvol voor een ander kampioenschap tijd in 2013.

De nummer 01 TELMEX / Focus op Dinan-Geared up BMW Riley bestuurd door Scott Pruett, Memo Rojas, Juan Pablo Montoya en Charlie Kimball voltooide de een kijkje nemen op de vierde plaats staat met een: 42:463, terwijl de nummer 02 Focus on / TELMEX Dinan -Ready BMW Riley van Dario Franchitti, Scott Dixon, Jamie McMurray en Joey Hand eindigde vijfde met een tijd van 1: tweeënveertig: 598. De No.six Michael Shank Racing Ford Riley met Cumming, Valiante, Goncalvez, en Yacaman bovenaan de hitlijsten met een: tweeënveertig: 058

Montoya was blij om te worden herenigd met Pruett. in het nr. 01 TELMEX / Goal Dinan-Goed voorbereid BMW Riley voor de dreigende Rolex 24 Uur At Daytona. Het duo kreeg weer-to-back races in 2007 en 2008.

â €, Dit is echt een geweldige ontmoeting geweest ‘, aldus Charlie Kimball, bestuurder van de nr. 01 TELMEX / Target Dinan-Goed voorbereid BMW Riley. ‘Chip (Ganassi) heeft gezamenlijk opzetten van een fantastisch team van mensen uit drie verschillende series en Iâ € ™ m het begrijpen van een grote hoeveelheid van elk van hen. Iâ € ™ ve gekregen echt een beetje tijd in het motorvoertuig en Iâ € ™ ve meegemaakt te krijgen gebruikt om een ​​heleboel factoren, zoals het ontvangen van het gebruik van een dak, rijden op een nieuwe observeren en zelfs rijden op de avond. Ik havenâ € ™ t aangedreven avond gezien het feit dat mijn go-karting dagen. De mannen (Memo, Scott en Juan) zijn uitstekend in dienst geweest voor mij en ita € ™ sa bewijs van de groep automobilisten Chip heeft plaats gezamenlijk. Iâ € ™ m serieus op zoek uit naar steeds een deel van en bij te dragen aan de Rolex 24 At Daytona.â €

Kimball, bestuurder van de nr. 83 auto of vrachtwagen voor Novo Nordisk Chip Ganassi Racing in de IZOD IndyCar Series, produceerde zijn GRAND-AM debuut al door de drie-werkdag check sessie .. Teams in regenachtige omstandigheden onderzocht op de 1e werkdag van de een kijkje nemen op zitting, door een twaalf-urige werkdag op zaterdag dat voltooide de wedstrijd met teams functioneert onder de lampen aangenomen.

â € œWe kende een goed paar keer testen, ‘voegde Jamie McMurray, bestuurder van de nummer 02 Focus on / TELMEX Dinan-Geared up BMW Riley. ‘Ita € ™ s voortdurend onderhoudend in deze auto’s te krijgen. Het was een eerste voor mij in de auto te krijgen, terwijl het regende, maar ik draaide enkele snelle ronden (op vrijdag) en we eindigden op de top van het leaderboard die sessie. Wat een aparte werkervaring die is, maar toch spannend. WEA € ™ ve kocht een uitstekende chauffeur line-up en wat een diverse groep is. Leren we allemaal een beetje iets van elk individu andere en de race moet daadwerkelijk interessant zijn. Iâ € ™ m jacht uit naar it. € Op de ultieme dag van het testen, de nummer 02 gekozen om de ochtendsessie lopen, maar zaten de middag vervolg zoals ze zijn in de hoop om tijd op de baan te krijgen in de regen in de nr. 02 Goal / TELMEX Dinan-Organized BMW Riley, die bijna nooit gebeurd.

De 2013 GRAND-AM Rolex Atletiek Car Series jaar opent met de Rolex 24 At Daytona, 26 januari -. 27 (Resident op Velocity)

Chip Ganassi is een vaste waarde in het racen bedrijf voor meer dan 25 een lange tijd en wordt gezien een van de meest bloeiende zo perfect als baanbrekend eigenaars de sport heeft elke plaats in de wereld. Tegenwoordig zijn groepen ook een paar in de IZOD IndyCar Collection, twee voertuigen in de NASCAR Sprint Cup Sequence, en een Daytona Prototype in de GRAND-AM Rolex Sports activiteiten Automatische volgorde. Over het algemeen zijn groepen vijftien kampioenschappen en een honderd en vijftig overwinningen, samen met 4 Indianapolis 500s, een Daytona vijfhonderd, een Brickyard 400 en 4 Rolex 24 At Daytonas. Ganassi is voorzien van state-of-the-art wedstrijd winkel voorzieningen in Indianapolis en Brownsburg, Ind en Concord, NC, met een bedrijf gevestigd in Pittsburgh, Penn.

Voor veel meer informatie en feiten inloggen op chipganassiracing.com.

De West Palm Beach Motorsports Examiner zal aanwezig zijn op de 51ste managen van de Rolex 24 op Daytona, en zal gaan om de bescherming van het reilen en zeilen geven van de Grand-Am Collection als ze opbouwen om de nieuwe, uniforme collectie in 2014. worden gegarandeerd in te schrijven op de West Palm Seaside Motorsports Examinator en behouden bijhouden van uw favoriete racers. Als je toevallig een motorsport fan, en weet van een partij, team, of man of vrouw die je wilt geprofileerde zien, moet u laat het me weten . Zorg er ook voor om zich aan mij op twitter, en mijn inhoud van het artikel over regio-uitjes, HOAs, verkiezingen, en eetgelegenheden. onderzoeken

Category: sporthorloges

Comments are closed.