Casio Rough Solar Horloges Kritiek: G-Shock, Protrek, Oceanus, OCWs

Casio Rough fotovoltaïsche

Casio Rough fotovoltaïsche beweging kan maken de horloges duurzame instrumenten voor tijdmeting een stap dichter bij de begeerde perpetuum cellulaire. Technisch, Tough Solar horloges bijna elke individuele collectie, waaronder Pathfinder, Waverceptor, en G-Shock beschikt modellen die bevat het kon verleden zo uitgebreid als de zonne-opbrengst te schijnen, of beschaving kunstmatig licht te genereren. Directe concurrent van Casio in het departement van zonne beweegkracht tijd voorhanden is Citizen Eco Travel. Om vast te stellen hoe veel zelfvertrouwen Casio heeft in deze technologische verbetering, inbegrepen de onderneming in haar dochter corporatie Oceanus een fabrikant met luxe geautomatiseerde mechanische chronografen. In feite is de foto-voltaïsche batterij systeem is sterk en groot genoeg om analoge horloges met traditionele wapens te behouden, of ze nu luxe of niet. In de digitale elektronische domein, G-Shock onderscheidt zich als het assortiment die mogelijkheden de meeste Hard Solar artikelen. De problemen en sensoren, samen met de normale backlights notoir elektriciteit intense attributen al trekken hun elektrische energie van de zon.

Sportactiviteiten Protrek

Protrek is een Sportactiviteiten lijn van de reiziger horloges ook erkend als de drievoudige sensor een verwijzing naar zijn potentieel om de hoogte (tot tienduizend meter) en verschillende weersomstandigheden gegevens te evalueren. Toegevoegde functies omvatten een elektronisch kompas (bidirectioneel, noordelijke kalibratie), planet tijd met inbegrip van 33 grootstedelijke gebieden geheugen, en de (super nette) elektro-plaatje-backlight met afterglow. Protrek is een nauwe verwant van de Mudman en vergelijkbare G-Shock collecties, en zorgt voor een omvangrijker substituut voor de Pathfinder.

Oceanus

Met Oceanus Casio bedoeling om foto’s (en outrun) Seiko Spring Drive niet in termen van dat bepaalde Seiko beweging, maar in termen van fundamentele vermogen om vooruit te gaan en het bouwen van nieuwe problemen. Oceanus, in overeenstemming met de formele push release, is ‘s werelds allereerste fotovoltaïsche aangedreven, atomaire kalibreren, mechanische chronograaf. Het gebruik van metalen in plaats van hars, encasing traditionele kalibers, en demonstreren ongewoon conservatieve stijl wijzerplaat, deze uurwerk verhoogt duidelijk de inzet voor Casio: de onderneming wil verhogen in de substantiële-sluiting sferen van de acht markt .

Category: mannen horloges

Comments are closed.