Casio horloges Totaal Guide-Evalueer: G-Shock, Edifice, Waveceptor, Pathfinder

Casio en Horloges

de 2e 10 jaar van de 21 eeuw sets in, zal het zeer duidelijk geworden dat Casio een belangrijke deelnemer in de markt van technologisch geavanceerde horloges zal zijn. De Japanse firma alleen erkend als een ernstige elektronicafabrikant gedurende de laatste twee jaren van de vorige honderd decennia gedaan naar de ontwikkeling over de hele wereld, en momenteel terecht belooft haar positie als een echt wereldwijd bedrijf. Casio route om de resultaten in de industrie van horloges heel gemakkelijk kan gezien worden via een vergelijking met de Zwitserse geautomatiseerde horlogemakers. Hoewel de lijst van elke industrie technologische innovatie, uiterste precisie, en het ontwerp van topkwaliteit als alle cruciale leidende voorschriften bij de vervaardiging daarvan, ze zijn nog fundamenteel onderscheidend in 1 cruciale factor. Zwitserse bedrijven maken superieur-end luxe uurwerken, en zijn overwegend uitzonderlijke Casio, aan de andere, is een volkeren bureau dat streeft een zo breed mogelijk te zijn. In een flink aantal methoden, kan dit verschil worden gezien als een manifestatie van een diepe culturele verschil tussen Europa en Azië.

Mutaties

Japan nooit een mechanisch horloge-traditie van dit soort als Zwitserland gekoesterd voor de generaties. Ze sloeg de fase van geautomatiseerde micro-engineering, en nam kwarts en digitale technologieën juist vanaf het begin, verandert in tussen de snelste en de meest gedurfde ontwikkelaars. Deze organische krachten gaf Casio de vrijheid om uitvinden timing technologieën de enorme omvang en de breedte van die, op dit moment, zodat de corporatie aan totale sferen van de blik domineren tegen huidige marktprijzen. Casio horloges rijkelijk nemen analoge tijd meten met elektronisch slechts een, en ze zijn gewoon op eenvoud met strikt een persoon van deze tentoonstelling strategieën. Allebei van die de ingenieurs en de ontwerpers genieten van de diepe patent pool van de merknaam bij het plannen of het verbeteren van op horloge collecties Lcd-schermen, die in elektronische stukken van dit soort worden toegepast als de beroemde G-Shock, zijn een uitstekende illustratie. < / p> In te kopen om beschermd heden precisie criteria, Casio horloges opgericht (Waveceptor en andere collecties) die synchroniseren door zich met atoomklokken, en huur complexe zonne-batterij eenheden om de energie van de acties. Deze verbeteringen bevoegd Casio niet alleen om complexe technologische innovatie aan de mannen en vrouwen te brengen, maar ook om de burger uit te dagen, in individuele Eco-Push en Sky-Hawk horloges.

Mogelijkheden

scala aan mogelijkheden die kwarts, zonne-energie, en andere schrijf-up-mechanische bewegingen kan hosten is grenzeloos. Casio zet dan dit soort complicaties als twee aparte tijd, alarm, chronograaf, wereldtijd, en de maan sectie alle kenmerken van geautomatiseerde kalibers en leveren een nieuwe set hulpprogramma’s: elektronisch kompas, hoogtemeter, barometer, thermometer, getijgrafiek, en vele anderen . Een flink aantal van deze functies de oppervlakte in exact dezelfde observeren een monster Pathfinder zal op de top rated van die bestaan ​​uit een LED geschiedenis licht (met afterglow), de informatie en de beschikbare gegevens in de avond-tijd te maken. < h2> Layout

Waarschijnlijk de meest verrassende van Casio’s prestaties is het verkrijgen van de positie van een ontwerper, en zelfs trend fabrikant. Rubber, plastic, schaduw, en asymmetrische omslachtig ontwerpen en wratten ontwikkelen tot factoren van onverwachte esthetische waarde, het meest meestal van futuristische, stoom-punk, of avant-gardistische geest. De corporatie gewoonlijk agenda nieuwe producten volgens de seizoenen, het veiligstellen van onophoudelijke verlangen van fans en verzamelaars.

collectie

Casio horloges categoriseren volgens collecties (zoals G-Shock en Pathfinder), maar ook onderscheid te maken tussen bepaalde deelcollecties, bijvoorbeeld Kostuum LTP of Costume MTP. In onze recensies die we op de top van die krijgen houdend met de reputatie en de bekendheid van de verschillende lijnen op te bieden (bijvoorbeeld G-Shock kikvorsman of G-Shock Mudman), en de kenmerken en technologische know-how verwerkt in elke observeren.

  • G-Shock : Casio’s finest verstrekken, zeer goed bekend selectie die inmiddels heeft om te zetten in legendarisch in de wereld van horloges. Beroemde lijnen betrekken, kikvorsman, Riseman en Crazy Shade te wijzen op slechts een paar. Bewegingen Atomic Solar , Tricky Solar en andere systemen die dit soort mogelijkheden tegemoet als een flink aantal alarmen, wereldtijd, maan en getij kennis, chronograaf, en nog veel meer. De horloges heeft een revolutionair ontwerp waarop we besteden veel meer zinnen in dit G-Shock kritiek.

  • Newborn- G is eigenlijk een veel leuker en deelnemen aan gerichte G-Shock: een genieten gemaakt voor jongeren, maar past ook jonge meisjes en mannen met een voorliefde voor expressieve schaduw. Ana-Digi bewegingen en rechthoekige situaties maken deze collectie tot de meest veelzijdige van Casio.

  • Waveceptor biedt duik en informele horloges, sferische en rechthoekig, afgestemd met atoomklok kalibreren systeem, chronografen, eeuwigdurende kalenders, en andere mogelijkheden. Lay-out heeft de neiging om duidelijk meer formele functies dan de ruige, buiten gerichte G-Shock, en richt zich op zilver, zwart en grijstinten echter af en toe een plons van rood en blauw verfraait de wijzerplaten in een aantal van de ontwerpen. < / li>

  • Pathfinder presenteert de opperste reiziger kijkje nemen op: schokbestendig, gespierde case beschermt het tegen stoten, terwijl tal weer meetfuncties (kompas, barometer, thermometer) presenteren de eigenaar met cruciale natuurlijke omgeving informatie en feiten. Normaal Casio fotovoltaïsche batterij en atomaire synchronisatie, en het gebruik van titanium in een verscheidenheid van acht stukken dragen zelfs extra aan Pathfinder betrouwbaarheid.

  • Comments are closed.