Casio G-Shock horloges: Get AG Shock On line and Preserve

Gezien het feit dat zijn debuut in 1983, de Casio G-Shock genieten is bewijst dat een horloge een mooie en nauwkeurig uurwerk kan echter ook steeds zo moeilijk als een drie dollar steak. Gebruikmakend van een drievoudige beveiliging structuur voor het scenario, module, en de interne componenten, de Casio G-Shock snel geformuleerd een staande als een polshorloge dat een pak slaag kan verwerven. De G shock kan krachtige effecten verdragen en schudden dat zou de meeste andere horloges, die hij heeft opgebouwd vooral bekend met atleten, avonturiers, en honderdduizenden van de dag-tot-dag mensen die zijn gewoon lastig op horloges vernietigen.

Casio G-Shock Atomic Horloges

Om op te nemen om de prestaties van de G-Shock, Casio heeft atoomtijd toegevoegd behouden om hun vlaggenschip lineup. G-Shock atomaire horloges krijgen standaard radio updates (maximaal zes exemplaren per dag) van de atoomklok die tijd voor de hele plaats behoudt. G-Shock atomaire horloges zijn direct beschikbaar in de typische digitale stijl, zo mooi als analoog, en ani-digi combo’s.

meest bekende Casio G-Shock horloges < h3> G-Shock Classic Electronic Let

Met een eenvoudige, digitale G-Shock structuur en een goedkope prijs, de mannen DW9052-1V heeft een duurzame hars omstandigheid en band, en is h2o resistent tot ongeveer 200 meter. Het heeft ook een stopwatch met verstreken en breken tijd modi, als zeer goed als 1e en 2e periodes put, en een 24-uurs countdown timer. De auto kalender is voorgeprogrammeerd tot het jaar 2039.

Interessante G-Shock Analoge Electronic Kijk

Als u de wens een analoge observeren, de G100-1BV heren G-Shock heeft alle exact dezelfde opties als de DW9052-1V, maar sportieve activiteiten een zoete analoog-elektronische deal met. Het kan worden gegarandeerd te nemen zowat elk misbruik kun je gooien op het en het mineraalglas is uitdagend als spijkers en krasbestendig.

Casio G Shock Solar en Triple Sensor Technology

Veel van de meest actuele Casio G-Shock horloges ook de nieuwe zonne-batterij, die het gedoe en de kosten van vervanging van levenloze batterijen verwijdert, en zal waarschijnlijk behouden ontelbare aantallen waarschijnlijk toxisch blik op batterijen uit stortplaatsen .

Naast de reguliere G Shock toeters en bellen, zoals een timer, verschillende tijdzones, en tot vijf dag alarmen, sommige versies integreren triple sensor-functie van Casio. Deze drievoudige sensor horloges kunnen documenteren en scherm hoogte, barometrische stress, en zelfs de temperatuur. De meeste G-Shock horloges zijn ook drinken waterbestendig tot 660 tenen (ongeveer twee honderd meter).

Casio Baby-G horloges voor dames

Casio levert ook hun super moeilijk G-Shock horloges voor gals. Baby G horloges functioneren precies dezelfde hardheid als de kenmerken als typische G Shock horloges, maar komen in kleinere, veel meer vrouwelijke modellen en prachtige tinten. Net als de grotere mannen horloges, Casio Kleintje G horloges zijn ook direct beschikbaar met zonne-elektrische energie en atomaire tijd bewaren.

Category: Horloges

Comments are closed.