Breitling Professional Horloges overzicht: Crisis, Aerospace, Airwolf, Skyracer, Co-Pilot

Breitling Specialist

Ervaren, een collectie die meer dan 5 verschillende stammen van chronograaf horloges bevat, is de enige Breitling afdeling die de voorkeur aan elektronische kwarts (handelsmerk SuperQuartz) presenteert. Het moet worden vermeld dat in weerwil van nieuwe technologische sprongen, waardoor aanzienlijke precisie geautomatiseerde bewegingen verwerven, self-wikkeling mechanismen kan gewoon niet rivaal kwarts voor nauwkeurigheid. Alle hogere-conclusie Zwitserse horlogemakers erkennen deze waarheid, en tal verklaar formeel dat de race voor fijnere mechanische bewegingen wordt aangedreven door esthetische waardering voor de complicatie, niet een onrealistische gebrek aan hedendaagse elektronica te verslaan. In situaties de plaats esthetiek deelnemen aan een secundaire rol voor gelegenheid, onveilige configuraties precies waar overleven verandert in grote voorrang kwarts krijgt de drager veel meer. Breitling verwerven deze rekening, en uit te rusten voor noodgevallen, Aerospace, Airwolf, piloot, en Chronospace uurwerken met hun eigen merk van precisie kwarts kalibers. Het meest directe gevolg is van de toevoeging van liquid crystal display-schermen met vermelding van de functies:. Countdown timer, alarm, 2 tijdzone, minute repeater, en andere mensen Hoewel niet zo zuiver visueel, deze horloges hebben hun zeer eigen one of a kind aantrekkelijkheid een mix van vintage Breitling visuals geïnjecteerd met pragmatische assertiviteit.

Crisis

Voor gebruik van contrast, Breitling schilderen enkele van de onverwachte noodsituatie horloges met levendige gele en oranje tinten een beweging die ook kenmerkend is voor ervaren duiker horloges. Dunne uur en minuten handen doorboren de oppervlakte secondewijzer wordt normaal verlaten om het huis als leegte van vermijdbare beweging als haalbaar vertrekken. Twee zwarte Lcd strips om het zuiden van twaalf en ten noorden van 06:00 voeden de wijzerplaat met data. Terwijl de bidirectionele bezel (in tegenstelling tot in duikhorloges) draagt ​​een bekende kompas schaal, de meest opvallende toevoeging, veruit de dikke zendantenne kop uitsteekt uit het verminderen nok. De microtransmitter trekt elektrische stroom uit een onafhankelijke bron, en klaar om haar verantwoordelijkheid, zelfs als de rest van de acht is geslagen allen door een onverwachte noodsituatie functie. Co-Pilot uurwerken element toch nog een uit te voeren zal zijn LCD-display te vinden op de armband deze etalages krijgen-off en landing gelegenheden. De functie ongewone plaatsing weerspiegelt zijn zeldzame gebruik, toch is het gewoon duidelijk wanneer passend nodig weg.

Aerospace

Aerospace uurwerken verwijder de zender (alleen nuttig in afgelegen en zeer gespecialiseerde opdrachten) in het voordeel van een gladder uiterlijk. Het quartz uurwerk laat af te zien van aanvullende schijf knoppen zo effectief de chronograaf en andere mogelijkheden worden beheerd door de kroon. Met een bezel geregeerd door minuten ietwat dan de extreme kompas schaal, biedt deze variant een meer stedelijke, alledaagse gevel.

Airwolf

Airwolf, en de rubberen uitgerust (bezel en drukknopen) spec. ops tweeling, de Airwolf Raven, het verwerven van een flip weer terug uit de dagelijkse neigingen van Aerospace, helemaal opnieuw in de richting van pure functionaliteit. Rechthoekige pushers opereren de chrono hulpprogramma sneller een rekenliniaal echo die van de Navitimer. Skyracer en Skyracer Raven horloges bieden u een verwante bundel, maar met een geautomatiseerde beweging (Breitling 27) alternatief van kwarts.

Category: mannen horloges

Comments are closed.