Breitling Navitimer horloges Overzicht: Chrono-Matic, Montbrillant, Cosmonaute, Gehele wereld

Breitling Navitimer

Alleen het beschrijven van een Breitling observeren collectie een gemeenschappelijke niet helemaal kan leerzaam zijn: ze zijn allemaal traditioneel, en dus is de Navitimer. Extra praktisch kan een vergelijking die de onderscheidingen weinig, en niet zo bescheiden onder de collecties onderzoekt zijn, al die details die uiteindelijk maken elke lijn opvallen. Zonder de noodzaak van een vraag, het meest kenmerkende aspect van Breitling Navitimer horloges is de rekenliniaal en de vintage indruk stijl en design. In elk van de 4 belangrijkste variaties, Cosmonaute, Montbrillant, Chrono- Matic, en de aarde, de mix van de rekenliniaal, de directe jaren veertig esthetische, en aanvullende mogelijkheden en nutsbedrijven maakt een speciaal uurwerk. Breitling maken een fase van het verstrekken van een groot aantal alternatieven van banden (leer-based, rubber, roestvrij staal, twee-toon), en beweging huizen:. De daaropvolgende assortiment is zo divers als Enchantment aan zowat elke stijl

Navitimer horloges zijn de automatische (self-wikkeling) kalibers uitgerust met een chronograaf, een volgende tijdzone, maanfase-indicator, agenda en andere moeilijkheden. Zoals alle Breitling mechanismen, ze zijn getest en officieel gelicenseerd door de formele Zwitserse

Montbrilliant

Dat bevat talrijke sporen (Legende, Olympus, en Datora andere dan de typische editie versies) Montbrillant vormt een klasse bezitten een microkosmos binnen slechts de Navitimer bol. Een belangrijke variatie in deze collectie ligt in de kleuren van de subdials: Breitling kiezen voor op de extra meetschalen te schilderen met de soortgelijke toon als de versoepeling van het confronteren. Voortvloeien is een lay-out die is gebaseerd op harmonie veel meer dan op het contrast, het produceren van een rustgevende keuze om de meestal zeer krachtige Navitimer bellen grids. Breitling gebruik maken van de armen en de indexen om nog meer te injecteren de Montbrillant met een druppel van casual, zelfs breekbaar karakter: vormgegeven in ga weg trend, hun expressieve spanningen compenseren de geavanceerde numerieke plan. Acties blijven een belangrijke bron van elektriciteit, zoals de Olympus voegt op de maan en tijdschema complicaties, en Datora een tweede tijdzone.

hele wereld

Navitimer Aarde is / reiziger horloge een gemeenschappelijke piloot: het toont een 2e tijdzone door gebruik te maken van een analoge centrale hand met een uitstekende vuurrode hoofd alternatief van de extra meestal gebruikt elektronische diafragma. Op de achterkant van de kast het vertoont (gegraveerd) tijdzones van belangrijke steden in de buurt van de wereld. Het is echt een dicht familielid van Montbrillant in omstandigheden van samenstelling wijzerplaat.

Cosmonaute

Cosmonaute functies het veel ingewikkelder flyback chronograaf, en toont een observeren van lichaamsvet, lichtgevende uur cijfers ( Arabische letters) even in termen van esthetiek en het doel het anticipeert op een flink aantal professionele, Colt, en Superocean ontwerpen. Misschien zelfs extra veelzeggend is het feit dat deze blik op principe werd getest in de kamer (Kosmonaut is het Russische variant voor Astronaut), op Aurora zeven capsule in 1962 maken het een directe concurrent van de legendarische Omega Speedmaster.

Chrono-Matic

Chrono-Matic horloges eigenlijk uitpakken van de waarschijnlijk verborgen in de schijnbare eenvoud van Navitimer ontwerp. De directheid waarmee de wijzerplaten confronteren de kijker is bijna verrassend, de impact, zoals de doorlopen-off, is snel. De rekenliniaal en de complicaties worden niettemin er eeuwigdurende kalender, maanfase, chronograaf gecomplimenteerd door rechte vlakke armen en bijpassende indexen. Breitling outfit de uurwerken met een rubber gegoten bezel, en produceren veel onderdelen in paars goud.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.