Breitling Hoger-Finish Zwitserse luxe horloges Volledige informatie-Evaluatie

Breitling

Significant-conclusie Zwitserse luxe uitstraling bij merken kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën. Een enkel is samengesteld uit alle-functie horlogemakers als Patek Philippe, Omega, en Audemars Piguet deze bedrijven creëren uurwerken op een zeer lange boog van specialisaties, zoals sieraden en trend, duiken en recreatieve sportieve activiteiten, problemen en exploitatie, casual put op, en meer

De andere klasse bevat merken die ervoor kiezen om zich te concentreren op een persoon of twee niches:. dit soort is Tag Heuer (sport-en raceauto), Ulysse Nardin (maritieme timers en chronometers) en, in verschillende , Breitling, een Zwitsers merk dat vrijwel volledig richt op apparaten piloot en luchtvaart pols, met een paar uitzonderingen ten gunste van duikers horloges.

Elke methode van de procedure heeft zijn voor-en nadelen. Bijvoorbeeld, op weg naar elk klein ding tegelijk kon het gevaar aankomen op alles stellen. Van studie cursus, kan 1 nauwelijks beschuldigen Patek Philippe van, maar het is essentieel om rekening te houden dat in zinnen van zuivere bediening zowat elke van haar horloges kan worden overtroffen door een verkleinde gespecialiseerd merk.

Rechts nu, kan gewoon geen andere opvatting merk outmatch Breitling voor professionele vlieger uurwerken.

Structuur

Breitling zijn sterk afhankelijk van vintage-aangemoedigd (1940, ’50 en ’60) functionele structuur die voornamelijk de voorkeur leesbaarheid en zichtbaarheid aan een sier gevolgen.

Hoewel de laatste toevoegingen stap voor stap plaats op versieringen voor gelegenheid edele metalen en edelstenen, of Romeinse cijfers zullen ze nooit nut compromis. De fabrikant trekt haar gezag aan steeds een erkend horlogemaker voor professionals, en de esthetiek van haar creaties op geloofwaardige wijze aantoont zijn karakter.

wijzerplaten

Subdials aangeeft tijd voor de chronograaf, agenda en andere verscheidenheid aan gegevens normaal gesproken sterk contrasteren met de track record (wit op zwart is een zeer voorkomende mix): leesbaarheid, of, met andere tekst, verlichten van studie-off, onderscheidt zich als een single van een flink aantal belangrijke mogelijkheden die onderscheidend aandacht te krijgen in Breitling.

Daaruit voortvloeiende visuele raster is doelgericht (het iconische rekenliniaal name verhoogt deze uitkomst), maar interessant genoeg om te onthouden voor het oog. Verscheidene vrouwen stijlen, evenals de verzameling als Colt, Avenger, en Superocean, terug te betalen specifieke aandacht aan het uiterlijk, waardoor de horloges opmerkelijk chic uurwerken.

Mutaties

Breitling aandringen op het toerusten al hun horloges (die kwarts bevatten) met ervaren chronometer bewegingen. Geanalyseerd en door de formele Zwitserse Chronometer Testing Institute goedgekeurd, deze kalibers ontstaan ​​als de Companys uitzonderlijk gerenommeerde technische ruggengraat hun alomtegenwoordigheid in Breitling bereik heeft ontwikkeld tot een vorm van high-slot luxe in contact card.

Meest normaal opdagen problemen bevatten de chronograaf, gevolgd door dit soort functies als 2e tijdzone, alarm, eeuwigdurende kalenders, GMT indicatoren, en nog veel meer. Professionele uurwerken bevatten

Het is essentieel om te onthouden dat echt weinig Zwitserse fabrikanten gewoon een dergelijke algemene strategie (chronometers all over the place), de meeste normaal gesproken aanwijzing van gerichte collecties aan deze verhoogde precisie bewegingen.

Verzamelingen

meest iconische Navitimer nut. Stijlen nemen Cosmonaute, Montbrillant, Wereld, en Chrono-Matic.

Dial configuraties neigen sterk naar ongecompliceerde, die doet denken aan de gezondheidszorg apparaten, lay-out is echt een design en stijl in het gezelschap van de functie. De resulterende blik is nog steeds zeer actief, als de cijfers, indexen en de tracks vullen de deal met vrij veel tot de rand

Windrider

collectie op te nemen:.

 • Cockpit

 • Chronomat , Blackbird, Starliner, en diverse Galactic stammen

Windrider horloges nemen de chronograaf complicatie als de belangrijkste functie. In tegenstelling tot de Navitimer, deze delen vertonen minder drukke wijzerplaten, en, tenzij natuurlijk kleuring wordt gebruikt, kan voorleggen ben bijna ontzagwekkende Spartaanse uiterlijk.

Galactic stuurt de structuur in de richting van de chic en de informeel, wat een vorm van een conceptueel druk lancering ventiel, een ruststand van alle deskundige diepte van andere Windrider, en in werkelijkheid

Expert > Professional timers te beginnen om een ​​blik werpen een stuk minder zoals horloges en nog veel meer als doelgerichte pols apparaten (een rage blijkt uit Breitling in het algemeen, maar hier bereiken van nieuwe hoogten). Onverwachte noodsituatie, Aerospace, Airwolf, Skyracer, en Co-Pilot versies bevatten een variëren van functionaliteit en hulpprogramma’s, te beginnen met een microtransmitter met zijn verschillende elektriciteitsvoorziening (zendt voor achtenveertig uur op 121.five MHz frequentie), extra digitale schermen, buitenmaatse . Arabische cijfers, en nog veel meer Net als andere keuzes van dit Zwitserse bedrijf, Professional artikelen zijn uitgerust met een selectie van bands: leer-based riemen, professionele rubberen banden (voor duikers), en traditionele of gaas van roestvrij metalen armbanden

Aeromarine

Dit assortiment wordt superieur geacht door zijn individuele collecties:.

 • Avenger (Seawolf) ,
 • Super Avenger
 • superoceaan (Heritage, Steelfish) en
 • Colt (GMT, Chrono, Automatiseren, Quartz) .

  In veel van de methoden, deze horloges onthullen een volwassen mix van functies en zichtbare lay-out een indeling die bijgedragen om hun ongekende acceptatie. Sommige van Breitling’s nieuwste toevoegingen zijn in dit artikel, en het vertrouwen van de fabrikant opgedaan tijdens de vorige eeuw en de aanvang van deze persoon straalt van hen. Zoals de titel aangeeft, dit gedeelte gastheren zowel lucht-en maritieme uurwerken, uitgerust met een verhoogde h2o weerstand, lichtgevende coating, voor de armen en ampmarkers, unidirectionele draaibare lunette, en andere van toepassing zijnde specificaties.

  Bentley

  Breitling band met Bentley ( zoals Jaeger LeCoultre en Aston Martin of Panerai en Ferrari, deze Zwitserse model vindt zijn eigen geschikte luxe automaker) gegenereerd vele collecties: Motors, Mark VI, Supersports, GMT Carbon, en Flying B . De laatste, echter, onderscheidt zich doordat het levert Breitling vierkant uurwerk deze radicale verandering in het ontwerp is, geen vraag, een bijzonder van de belangrijkste eigenschappen die het reizen B zo’n bekende en wenselijk kijken.

  Layout eigenschappen bevatten Continental soort invloeden royale remedie Werkgebied wijzerplaat, laid-weer, luxe inrichting van de ring en de deal met, vintage styling. Tourbillon complicatie helpt een ongewone visuele verschijning.

  Category: luxe horloges

 • Comments are closed.