Blancpain Leman Guys s Kritiek: Luxe Zwitserse horloges

Leman Gents

Blancpain Leman mannen assortiment bevat twee primaire modellen: casual en sport. Als een eindresultaat, twee horloges van deze fase, althans afgaande op de waarneming beginnen, kan eventueel blik als afkomstig uit twee verschillende collecties. Dit esthetische flexibiliteit is niet het gevolg van een ontwerper gril integendeel, deze voortvloeit uit technische noodzaak. Een nadere beschouwing blijkt dat de meer ontspannen / chic horloges nemen een stuk minder problemen, terwijl deze vertonen een sportieve , aerodynamische esthetische, bevatten extra. Dus, uiterst slanke horloges, versterkt door GMT indicator en de maan fase behoren tot de vroegere, meer eenvoudige klasse, uurwerken waarin dit soort problemen als mechanische alarm, eeuwigdurende kalender, verdeel-seconden, flyback chronograaf, en even repeater behoren tot de laatstgenoemde. (verslag gaat onder)

reis te genieten

Het is echt essentieel om druk die Blancpain verklaart Leman als assortiment een reiziger. De onderneming, met andere woorden, omschrijft de lijn in overeenstemming met het nut en als we een glimp opvangen van het vanuit dit oogpunt, zullen we zien dat de omvang van de geleverde functionaliteit wordt een diepe onderzoeken in de tijd proberen te houden en het beheer. (Verderop in deze evaluatie kiezen we ook nota van de stilistische en zichtbare omstandigheden.) Dit soort hulpprogramma’s als alarm en chronograaf, in het bijzonder wanneer samengevoegd met een tourbillon, verzekeren specifieke tijd-keeping en ontvangen op tijd alles in een pakket taken die groeien voor een reiziger met name moeilijk te zijn. Ongetwijfeld, maar een van de stilistische verworvenheden van Blancpain is opgebouwd uit encasing deze functies in maximaal primair, het ophalen van structuur. Vroeg of laat, eenvoud, vooral in zachte van de problemen, verandert in een eis van de merknaam lijkt plezier te krijgen van in dienst te nemen.

Blancpain Aqua Lung

Er zijn verschillende mogelijkheden die verenigen alle Leman horloges en verraden assortiment consistentie. In eerste instantie is de two-tier bezel, naast de grote jacht, sterke palmen (uitgerust met een opening te beschermen tegen verstopping wijzerplaat), en de derde is de aanzienlijke Arabische cijfers voor de indexen (in sommige stijlen beperkt tot kwart-uur markering). Niet toevallig, deze opties vergemakkelijken tijd het onderzoeken en het vergroten van de leesbaarheid op het moment weer, stilistische mogelijkheden die de conceptie van bijstaan ​​bedienen Aqua Lung is een van de huidige bijdragen tot de collectie:. Een gestroomlijnde uurwerk dat impliceert een minuut repeater en is waterdicht tot 100 meter. De optie techniek die het mogelijk maakt om de omstandigheden te halen en te stoppen met h2o uit komen in de binnen is gepatenteerd. Leman Aqua Lung draaide een verder bewijs, het drinken van water-proof, zo u wilt, van Blancpain vindingrijkheid.

Category: Horloges

Comments are closed.