Blancpain Fifty Fathoms hoger te sluiten Zwitserse horloges recensie

Zwemmer lichaamsbouw

Blancpain Fifty Fathoms duiker horloges vertegenwoordigen de top van Sportactiviteiten Assortiment van het bedrijf. Fifty Fathoms uurwerken mengen technologisch state-of-the-art motion (Calibre 1315) met een slankere, meer ingetogen design en stijl dan de testosteron gepompt Speed ​​Command en Air Command. Toch ondanks het afwerpen van wat spiermassa massa, het assortiment toont onmiskenbaar mannelijk karakter alleen als een alternatief van lichaamsbouw een menselijk lichaam-bouwer, de horloges weer uit het gehele lichaam van een zwemmer, als juist voor een duiker horloge. Fifty Fathoms nemen een vrouwen-lijn, die de diepe zwarte afziet ten gunste van een extra mellow moeder-of-pearl (ook juist ontdekt in de zee) gebroken wit palet. Naast de vrouwenafdeling, 3 hoofdsom ontwerpen bestaan ​​uit het assortiment: geautomatiseerde variatie presentatie van een nieuwe beweging, flyback chronograaf, en de aanzienlijk decadente tourbillon. Blancpain Fifty Fathoms verklaren een compleet uitgewerkte collectie en, als de unieke structuur instructies laten terecht.

Genuine Diver’s Let

Zoals het meestal transpireert, een onafhankelijke selectie vraagt ​​precieze nieuwe ontwikkelingen, of het nu op het gebied van middelen, mechanismen of problemen. Blancpain bieden in alle 3, de speciale verwerking van rubber in de ring en de armbanden zijn de meest authentieke. Alle vijftig Fathoms horloges hebben een unidirectionele draaibare ring (om te voorkomen dat de overdracht van per ongeluk achteruit en bedriegen de duiker door het tonen van extra dan de werkelijke som van de resterende duiktijd en lucht), aanzienlijk verlicht indexen en cijfers, en significante verlicht vingers. Meer specs bevatten h2o weerstand van duizend meter (legitieme duik genieten), decompressie ventiel, GMT complicatie, en roestvrij metaal of titanium gevallen. Geautomatiseerde acties kenmerkend zijn.

Sportieve activiteiten en Doel

Zoals toegelicht op de website, de gerichte gloed van de lichtgevende armen en markers maakt het mogelijk om de tijd snel te bladeren in donkere kwalen. Rood-tipped secondewijzer, self-kronkelende beweging en een situatie die antimagnetic procedure heeft ondergaan plaats een verdere gevestigde van handige functies. Over-all, structuur versieringen en subtiliteiten kan niet het legitieme karakter van een wijziging Fifty Fathoms check out: het is beslist sport en uitvoeren gericht. Een historisch selectie (de allereerste horloge werd geproduceerd in 1953), het overgaat tot evolueren, als Blancpain besteden tijd en studie om deze lijn van duikhorloges.

Category: mannen horloges

Comments are closed.